Παναιτωλικός: Επιβεβαιώση με Μπακαδήμα, «έκλεισε» Μόρσεϊ! (vid)

14:21 6/8/2021 - Πηγή: Sportime

Παναιτωλικός: Eπέστρεψε στα «καναρίνια» ο Μάκης Μπακαδήμας, ενώ με το στυλό στο χέρι είναι και ο 23χρονος εξτρέμ, Τζόναθαν Μόρσεϊ.

Στις προπονήσεις του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι έχει ενσωματωθεί ο Μάκης Μπακαδήμας. Ο νεαρός αμυντικός, προς επιβεβαίωση του Sportime, μετά από το πέρασμα του από την Αναγέννηση Καρδίτσας, επέστρεψε στους Αγρινιώτες.

Στο δρόμο για το Αγρίνιο και ο Τζόναθαν Μόρσεϊ. Πρόκειται για 23χρονο Σουηδό με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κιέβο Βερόνα (τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Ντιναμό

Βουκουρεστίου, καταγράφοντας 13 συμμετοχές και δύο γκολ).

O Μόρσεϊ έχει συμφωνήσει σε όλα με τα «καναρίνια» και αναμένεται άμεσα στη χώρα μας για την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση για Μπακαδήμα:

«Ο Μάκης Μπακαδήμας επέστρεψε στον Παναιτωλικό υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Αναδείχτηκε από τα Τμήματα Υποδομής, έγινε επαγγελματίας το 2019 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Μεσολογγίου, Μαρκό και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 21χρονος αμυντικός συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας μας στο Καρπενήσι».

Κεκλεισμένων με ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς κόσμο το Κυριακάτικο (8/8-19.30) φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός λογω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Emileon, κεκλεισμένων των θυρών βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου. Οι φίλοι του Παναιτωλικού μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω Live Streaming στο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης

Άρης: Τα «σπρώχνει» χοντρά για Καμαρά και Μπρόρσον

Πυρκαγιές στην Ελλάδα – Λεφτά στα κανάλια: Και από πού να ενημερωθείς τώρα;

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα