Παναιτωλικός – Λαμία 0-3: Live and let die! (vid)

Παναιτωλικός – Λαμία 0-3: Λάθος και… σέντρα! Τιμώρησε όλα τα λάθη του Παναιτωλικού η Λαμία και με… αβάντζο τους 6 βαθμούς από την 13η θέση, δύσκολα θα κινδυνέψει.  Οι Αγρινιώτες πάλι, μάλλον απίθανο να μην κινδυνέψουν!

Παναιτωλικός – Λαμία 0-3: Λάθος οι μεν, γκολ οι δε. Κάπως έτσι πήγε το ματς στο Αγρίνιο που τελείωσε στο πρώτο ημίχρονο. Οτι λάθος έκανε ο Παναιτωλικός, η Λαμία

το έκανε γκολ! Εκπληκτικός Ντέλετιτς που ήταν μέσα και στα τρία γκολ της Λαμίας! Κατέρρευσαν μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι που προβλημάτισαν ενόψει της συνέχειας των play out της Super League.

Επιστροφές για τον Τραϊανό Δέλλα με τους Τσότσαλιτς, Αριγίμπι και Μεντίνα να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα. O πρώτος ήταν τραυματίας, ενώ οι άλλοι δύο δεν έπαιξαν λόγω τιμωρίας στη Ριζούπολη.

Μια αναγκαστική αλλαγή από πλευράς Λαμίας, αφού ο Αραμπούλι ταλαιπωρείται από θλάση με τον Βασιλακάκη να τον αντικαθιστά και τον Μιχάλη Γρηγορίου να επιστρέφει στο 4-2-3-1 με Καραμάνο στην κορυφή.

Aπό ένα λάθος του Τζανετόπουλου στο 10′ δημιουργείται η πρώτη υποψία φάσης στο ματς, με την κεφαλιά του Καρέλη να βρίσκει πάνω στον Σκόνδρα.

Στο 15′ ο Επασί απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Τσότσαλιτς, αλλά η φάση είναι ως μη γενόμενη για επιθετικό φάουλ του Βόσνιου αμυντικού στον Τζανετόπουλο.

Σεμιναριακή αντεπίθεση της Λαμίας στο 24′, εξαιρετική σέντρα Ντέλετιτς, υποδειγματικό τελείωμα Βασιλακάκη με κεφαλιά και 1-0 η Λαμία!

Στη σέντρα ο Παναιτωλικός και… 2-0! Από αριστερά η Λαμία αυτή τη φορά, με τον Καραμάνο να βγάζει την ασίστ και τον Ντέλετιτς να βρίσκει δίχτυα με δυνατό σουτ στο 27′! Δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο για τη Λαμία!

Και το… μαρτύριο για τον τραγικό Παναιτωλικό έχει και συνέχεια. Πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων που έχει ανέβει στο… κέντρο, ο Ρόμανιτς το εκμεταλλεύεται, πλασάρει εύστοχα τον Μελίσσα για το 3-0 της Λαμίας!

Να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα προσπάθησε ο Τραϊανός Δέλλας στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας τρεις μαζεμένες αλλαγές, βάζοντας Τσιγγάρα, Γιάκολις και Βέργο. Ο τελευταίος χάνει την πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη, μη μπορώντας να νικήσει με κεφαλιά τον Επασί.

O Παναιτωλικός έψαχνε ένα γρήγορο γκολ, αλλά ούτε τον τρόπο είχε, ούτε τα ψυχικά αποθέματα,  με τη Λαμία να… παίζει με το ρολόι,χωρίς διάθεση να βγει μπροστά και για άλλο γκολ. Τα τρία που είχε πετύχει από το πρώτο ημίχρονο ήταν υπέραρκετα. «Σβηστά» κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της 3-0. Ούτε το… εξ επαφής δεν έβαλε ο Βέργος στο 94′ έτσι για το γκολ της τιμής, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι από το μισό μέτρο!

Παναιτωλικός – Λαμία 0-3: Η κάρτα του αγώνα

MVP: Μίλος Ντέλετιτς. Εξαιρετικός ο Σέρβος εξτρέμ στο Αγρίνιο. Σέντρα ακριβείας στο 24′ στον Βασιλακάκη για το 1-0 και με δικό του τελείωμα το 2-0, τρία λεπτά αργότερα. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε και το 3-0!

UP: Λάζαρ Ρόμανιτς. Μόνο στο πρώτο γκολ δεν είχε συμμετοχή o άλλος εξτρέμ της Λαμίας. Από τα δικά του πόδια ξεκινάει το 2-0 και εκείνος είναι που «εκτελεί» για το 3-0!

DOWN: Για τα… πανηγύρια το κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού. Δύο φορές έφτασε η μπάλα ανάμεσα στα δύο στόπερ (Τσότσαλιτς – Βάντερσον) και στις δύο ο Μελίσσας την είδε να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αριστομένης Κουτσιαύτης. Στο 33′ ο Ντίας βρίσκει στο λαιμό τον Ρόμανιτς. Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα, αλλά και κόκκινη να έβγαζε δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Τζανετόπουλος και Αζάντι αλληλοτραβήχθηκαν στο 76′, δεν υπήρχε πέναλτι. Σωστά δεν έδωσε κάτι ο Ηπειρώτης ρέφερι.

ΓΚΟΛ: 24′ Bασιλακάκης, 27′ Ντέλετιτς, 43′ Ρόμανιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33′ Ντίας – 20′ Ρόμανιτς, 23′ Σκόνδρας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα (46′ Τσιγγάρας), Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα (65′ Ταχάρ), Ντίας, Εντινγκά, Ντάλσιο (46′ Βέργος), Μάζουρεκ (46′ Γιάκολις), Αριγκίμπι, Kαρέλης (70′ Αζάντι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέντζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78′ Τζέιμς), Ντέλετιτς (87′ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Βασιλακάκης (67′ Μπιάρνασον).

Το άρθρο Παναιτωλικός – Λαμία 0-3: Live and let die! (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα