Παγώνη: «Να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα Γυμνάσια και Λύκεια» (vid)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως οι δείκτες αυτή την στιγμή είναι ελεγχόμενοι και μπορούν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων επισήμανε πως η κατάσταση με τα κρούσματα του Κορονοϊού επιτρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια.

Πιο αναλυτικά τι είπε:

«Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και μάλιστα με προσοχή με τεστ σε καθηγητές και τα παιδιά. Πάμε καλύτερα αλλά χρειάζεται προσοχή.

Χρειάζεται να ανοίξει και η μετακίνηση από νομό και νομό γιατί θα υπάρχει θέμα στις μετακινήσεις».

Για την εστίαση είπε: «Μπορεί να ανοίξει σε 3 βδομάδες, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου, πιο συγκεκριμένα τα εστιατόρια και τα καφέ. Τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά στα μπαρ λόγω του ότι υπάρχουν όρθιοι».

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως συγκριτικά με το πληθυσμό τα τεστ δεν είναι πολλά και τόνισε την αναγκαιότητα να γίνονται πολλά τεστ.

Σχετικά με τις ουρές στο άνοιγμα των καταστημάτων η ίδια είπε πως μέσα στα καταστήματα φάνηκε ότι τηρήθηκαν οι αποστάσεις ενώ έξω οι αποστάσεις δεν ήταν οι απαιτούμενες.

«Έπρεπε να υπάρχει 1,5 μέτρο απόσταση ή εφόσον το ραντεβού το είχαν έτσι κ αλλιώς να κάνουν βόλτα μέχρι να έρθει η σειρά τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Άρης: Στο προσκήνιο ξανά ο Μπαράλες

Λίβερπουλ: Έβαλε… στοπ στις φήμες ο Σαλάχ

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Το άρθρο Παγώνη: «Να ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα Γυμνάσια και Λύκεια» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα