Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος μπαίνει φυλακή

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Στα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι που θα προβληθούν μετά τις γιορτές πρόκειται να δούμε κρυμμένα μυστικά και λανθασμένες κινήσεις να οδηγούν στα άκρα τις οικογένειες Μαρκέτου και Ροδίτη.

Η σειρά του ΑΝΤ1 θα κάνει παύση στις γιορτές κορυφώνοντας την αγωνία. Το κουβάρι της δολοφονίας του Άκη ξετυλίγεται την ώρα που ο Γεράσιμος έχει αποφασίσει να σώσει τις δύο οικογένειες.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Γεράσιμος ομολογεί το φόνο του Άκη

O

Γεράσιμος έχουμε δει πως έβαλε έναν άνθρωπο να ομολογήσει ότι σκότωσε τον Άκη για να τη γλιτώσει. Στην προανάκριση όμως και μέσω των στοιχείων αποδεικνύεται ότι εκείνος λέει ψέματα.

Σύντομα θα σοκαριστούν όταν ανακαλύψουν ότι οι οικογένειές τους έχουν σχέση με το θάνατο του Άκη. Αμέσως καλούν τον Θοδωρή, τη Λίνα, τον Γεράσιμο, τη Δανάη, τη Νεφέλη, τον Νίκο, την Ειρήνη, τη Χρύσα για ανάκριση. Όλοι τους καταθέτουν το ίδιο πράγμα: υπήρξε διαπληκτισμός με τον Άκη λίγο πριν εκείνος το σκάσει όμως μετά τη συμπλοκή τους εκείνος ήταν ζωντανός.

Ο Γεράσιμος όμως φοβάται τα χειρότερα καθώς οι καταθέσεις δε συνάδουν με τα στοιχεία. Έτσι κάνει μια απρόσμενη κίνηση σοκάροντας τους πάντες. Πηγαίνει στην αστυνομία και ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Άκη. Μετά την ανάκρισή του ο Γεράσιμος οδηγείται πίσω από τα κάγκελα…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη σκότωσε τον Άκη με το φτυάρι

Survivor 2024: SPOILER! Έκλεισε νικητής του Power of Love!

Λαζόπουλος: Σάλος με σχόλιο για τον Κασσελάκη!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα