Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Αλέκος ψάχνει τρόπο να βάλει τέλος στον Δημήτρη με δόλιο τρόπο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Παγιδευμένοι στις εξελίξεις βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 καθώς ο Αλέκος ψάχνει τρόπο να βάλει τέλος στον Δημήτρη.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού έχει καταφέρει να βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση και στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Αλέκος ψάχνει τρόπο να βάλει τέλος στον Δημήτρη με δόλιο
τρόπο

Στη συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, μετά τη συμπλοκή στο σπίτι του Πάνου Βερβερίδη, ο Αντρέας και ο Παναγιώτης καταλήγουν σε πολύ άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ποιος από τους δύο θα αφήσει την τελευταία του πνοή εκεί; Ο Δημήτρης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Το στοιχείο που βρήκε ο Δημήτρης για τον ύποπτο, αλλά και η οργή του, τον οδηγούν σε ένα μεγάλο λάθος. Παρόλα αυτά, όλοι πλέον συμφωνούν με τον Δημήτρη για το ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος.

Η Άννα, η Αγγελική και ο Σταύρος βρίσκονται στο πλευρό του Ανδρέα και φυσικά η Δανάη που φοβάται πολύ για τον μπαμπά της.

Την ίδια στιγμή, ο Πάνος από την άλλη, εξαπολύει απειλές προς όλους, έχοντας στο πλευρό του τον Αλέκο, ο οποίος, μέσα από αυτή την κατάσταση, ψάχνει τρόπους να παγιδέψει τον Δημήτρη. Θα τα καταφέρει;

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Δημήτρης, Σταύρος και Ανδρέας πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους-Θα τους καταστρέψουν!

Παγιδευμένοι: Πλαστή κατάθεση αλλάζει τα πάντα στις έρευνες για τον θάνατο του Αριστομένη

Παγιδευμένοι: Το μοιραίο λάθος του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Τέλος ο Άκης – Ποιος τον δολοφονεί

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα