Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Άννα και Δημήτρης σε νέες ακατάλληλες σκηνές

20:19 1/3/2024 - Πηγή: Sportime

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Γεμάτο ανατροπές είναι τα επόμενα επεισόδια στη σειρά, Παγιδευμένοι, που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό.

Η σειρά έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό και ανεβαίνει σταδιακά στην τηλεθέαση παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί από τα αντίπαλα προγράμματα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Άννα και Δημήτρης σε νέες ακατάλληλες σκηνές

Στη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά με νέες ακατάλληλες σκηνές να κάνουν την εμφάνιση τους.

Αυτό που όλοι περιμένουν εδώ και καιρό αναμένεται να γίνει πραγματικότητα, καθώς Δημήτρης και Άννα βρίσκονται αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι για πρώτη φορά ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη!

Παρά τις όποιες διαφωνίες τους, Δημήτρης και Άννα έρχονται πιο κοντά και παραδίδονται στο πάθος τους, τη στιγμή που έχουν βάλει μπροστά το διαζύγιο τους.

Οι δύο τους όμως ξυπνούν το επόμενο πρωί και συμφωνούν να ξεχάσουν ότι έγινε παρότι είναι ξεκάθαρο πως έχουν αρχίσει να μετανιώνουν αυτή τους την απόφαση.

Την ίδια ώρα, ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να βρει τον δολοφόνο του πελάτη του. Τον επιπλήττει που ενώ ήταν κάτω από τη δική τους εποπτεία βρέθηκε νεκρός και ζητάει εξηγήσεις.

Εκείνος όμως δε του δίνει σημασία καθώς το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στον ύποπτο που έχουν βρει ο οποίος όμως, παρότι ξέρει πολλά, αρνείται να μιλήσει καθώς φοβάται για τη ζωή του.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Δευτέρας:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Παγιδευμένοι» αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με Δημήτρη και Άννα-Κάνουν έρωτα και… ξαναχωρίζουν!

Παγιδευμένοι: Ο Χατζής κάνει τα πάντα για να σώσει τον Βερβερίδη

Παγιδευμένοι: Στα άκρα η σχέση Ανδρέα και Δανάης

Παγιδευμένοι: Στα χέρια του Δημήτρη video φωτιά από τη δολοφονία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα