Αποθεώνουν Λιούμπισιτς οι Κροάτες: «Στέλνει “μήνυμα” στον Ντάλιτς για την Εθνική!»

Η ΑΕΚ «σπατάλησε» πέντε εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Γενάρη για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο 24χρονος μετρά τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της «Ένωσης» και δύο γκολ κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά.

Τις εμφανίσεις του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ αποθεώνουν Μέσα της Κροατίας, τα οποία αναφέρουν ότι ο παίκτης προσαρμόστηκε γρήγορα στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα. Παράλληλα

θέτουν και ερωτήματα σχετικά με την πιθανή κλήση του στην Εθνική ομάδα της Κροατίας.

«Με την αποχώρηση του από τη Ντινάμο για την ΑΕΚ, ο Λιούμπισιτς δεν ήταν τόσο συχνά στο μάτι του προπονητή Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά στέλνει ένα μήνυμα στον Κροάτη τεχνικό από μακριά με τις εμφανίσεις του. Στην ΑΕΚ πήγε πρόσφατα αλλά η προσαρμογή του υποψήφιου για την εθνική Κροατίας ποδοσφαιριστή προχωρά γρήγορα. Ο πρώην παίκτης της Ντινάμο, πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ και ήταν καθοριστικός για την ΑΕΚ στην επικράτηση επί του ΠΑΣ καθώς το γκολ ήρθε στο 74’», αναφέρει το «dnevno», ενώ το «index» προσθέτει:

«Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς σκόραρε ξανά για την ΑΕΚ. Έχει ήδη πετύχει δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με την ΑΕΚ, δείχνοντας τη μεγάλη ενίσχυση που προσφέρει προς την ομάδα του και παράλληλα το γεγονός πως δεν είχε πραγματική ευκαιρία να δείξει πράγματα στη μεσαία γραμμή στη Ντιναμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα