Ούτε η Σάκκαρη δεν έβαλε «φρένο» στην εκπληκτική Γκοφ – Απομακρύνεται το WTA Finals (vids)

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε σε έναν ακόμα προημιτελικό, τον τρίτο συνεχόμενό της σε διάστημα τριών εβδομάδων, με το εμπόδιο της Κόκο Γκοφ ωστόσο να αποδεικνύεται πολύ υψηλό.

Έπειτα από 78 λεπτά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-4) από την Νο.3 στον κόσμο στη φάση των «8» του China Open.

Η 19χρονη Αμερικανίδα, που αποτελεί την πιο φορμαρισμένη τενίστρια στον κόσμο, μετρώντας πλέον 16 σερί νίκες στο τουρ , θα αντιμετωπίσει στα

ημιτελικά την Ίγκα Σφιόντεκ σε μία «τιτανομαχία», στην επανάληψη του προημιτελικού του US Open.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε τον προημιτελικό πολύ άσχημα και βρέθηκε να χάνει με 0-4 στο πρώτο σετ, καθώς δεν μπόρεσε να σπάσει το σέρβις.

Coco's got it all going on! @CocoGauff | #ChinaOpen pic.twitter.com/1ZUPLrpWDT

wta (@WTA) October 6, 2023

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Γκοφ συνέχιζε να πιέζει το σερβίς της Σάκκαρη, η οποία φάνηκε να ανεβάζει την απόδοσή της, όμως έχασε ξανά το σερβίς της στο 3-2.

WW @CocoGauff is a set away from the #ChinaOpen seminfinals. pic.twitter.com/PMXMoyECkY

wta (@WTA) October 6, 2023

Μετά απ’ αυτό δεν έχασε τον έλεγχο η Αμερικανίδα, που μπορεί να μην κατάφερε να κάνει άλλο break αλλά προστάτευσε το σερβίς της και με ένα love service game ολοκλήρωσε και το ματς στο 10ο game.

Picking her moment and unleashing @CocoGauff | #ChinaOpen pic.twitter.com/RWfcVv7ILw

wta (@WTA) October 6, 2023

Πλέον, η συμμετοχή της Σάκκαρη στους τελικούς της WTA θεωρείται πολύ δύσκολη, αφού απομένει μόλις ένα τουρνουά, στη Σενζέν της Κίνας. Η Ελληνίδα βρίσκεται στην 9η θέση της σχετικής κατάταξης για το 2023.

Winning machine @CocoGauff extends her unbeaten run to 16 and will now face Swiatek for a place in the showpiece final!#ChinaOpen pic.twitter.com/9d5QeAnYvN

wta (@WTA) October 6, 2023

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα