Ουκρανία: Την έκαψε ζωντανή επειδή… την ζήλευε

Ουκρανία: «Ήθελα απλά να την τρομάξω» δήλωσε στους αστυνομικούς ο 28χρονος που περιέλουσε με βενζίνη την αρραβωνιαστικιά του και την έκαψε ζωντανή, επειδή την ζήλευε παράφορα.

Το περιστατικό συνέβη στη Νότια Ουκρανία στην περιοχή του Ζαπορίου, όπου όταν ο 28χρονος Βιτάλι Τσαϊκόφσκι τυφλωμένος από τη ζήλια άρχισε να κατηγορεί την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, Αναστασία Κοβαλέβα, πως κοιτάει άλλους άντρες και πως είχε σκοπό να τον παρατήσει.

Όλα αυτά όμως, υπήρχαν μόνο στη φαντασία του, καθώς δεν είχε αποδείξεις

για τίποτα. Η κοπέλα αποφάσισε να πάει μια βόλτα,  να τον αφήσει να ηρεμήσει, αλλά ούτε η ίδια φανταζόταν τι την περίμενε.

Με το που γύρισε σπίτι, ο δολοφόνος της την περίμενε στην είσοδο και όταν την είδε, άρχισε να της φωνάζει ξανά και τότε πήρε ένα μπιτόνι με βενζίνη, της το άδειασε στο κεφάλι και στη συνέχεια με έναν αναπτήρα, την έκαψε ζωντανή.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και σπαραχτικές κραυγές στην είσοδο της πολυκατοικίας και είδαμε τη γυναίκα να έχει λαμπαδιάσει» δήλωσε μια γειτόνισσα, ενώ κάποιος άλλος που ήταν μπροστά στο συμβάν το μόνο που έκανε ήταν να σηκώσει το κινητό του και κατέγραφε τη γυναίκα που καιγόταν.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι το 90% του σώματός της είχε υποστεί τρομακτικά εγκαύματα και παρόλο που έκαναν ότι μπορούσαν, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Μια φίλη του θύματος χαρακτηρίζει τον 28χρονο δολοφόνο ως «παρανοϊκό» και είπε χαρακτηριστικά:

«Κάθε στιγμή έπαιρνε ακόμη και με τη βία το κινητό από τα χέρια της Αναστασίας και διάβαζε τα μηνύματα της ή έλεγχε τις κλήσεις της».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ουκρανίας, ο Βιτάλι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 χρόνων.

The post Ουκρανία: Την έκαψε ζωντανή επειδή… την ζήλευε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα