Χαλκιδική: Μαζικές αναχωρήσεις των τουριστών

Άρον άρον φεύγουν από τη Χαλκιδική οι τουρίστες μετά την προχθεσινή θεομηνία, που άφησε πίσω της 7 νεκρούς, πάνω από 100 τραυματίες και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

Ουρές χιλιομέτρων σημειώνονται από την Κασσάνδρα προς τα Νέα Μουδανιά και πολλοί οδηγοί δήλωσαν ότι χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να διανύσουν την απόσταση Σάνη-Ποτίδαια.  Μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης και στα φανάρια της Νικήτης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Στο

σημείο την κυκλοφορία ρυθμίζει η τροχαία.

Όσοι βρίσκονταν στην περιοχή χαρακτήρισαν εκείνο το βράδυ εφιαλτικό, μιλώντας με εξαιρετικά τρομαγμένα λόγια για τα όσα πέρασαν.

«Όλα έγιναν ξαφνικά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν όλοι να τρέχουν, στην αρχή κάποιοι πίστευαν ότι είναι αστείο. Πρόκειται για πραγματική καταστροφή. Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο, όλα ήταν σκοτεινά, δεν είχε ρεύμα. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε όλα τα δέντρα πεσμένα.

Λίγο αργότερα, όταν σταμάτησε η βροχή, κάποιος άρχισε να φωνάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι κάτω από τα δέντρα, όλοι στρέψαμε το βλέμμα μας προς τα εκεί για να δούμε τι συμβαίνει και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποιον.

Ψάχναμε για περίπου δύο ώρες και ο άνδρας που τους εντόπισε (τον άντρα και το νήπιο), άρχισε να φωνάζει ότι «είναι εδώ» και άμεσα ήρθε ασθενοφόρο, αστυνομία, όλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά μία επισκέπτρια από το Κισινάου της Μολδαβίας, που βρέθηκε στη Νέα Ποτίδαια.

Μάλιστα τόνισε πως είχε σκοπό να μείνει περισσότερες μέρες στη Χαλκιδική, αλλά πλέον όπως ήρθαν τα πράγματα θα επιστρέψει πίσω στη χώρα της.

The post Χαλκιδική: Μαζικές αναχωρήσεις των τουριστών appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα