Ολυμπιακού Σαβαλίων – Λυμπέρης: Στόχος είναι η παραμονή μας

Ίσως από τους πιο νεαρούς προπονητές  του Νομού Ηλείας, αλλά γεμάτος ενέργεια όρεξη και πάθος είναι και ο Ερνέστο Λυμπέρης.

Ο 29χρονος  Ιταλός καταγωγής προπονητής του Ολυμπιακού Σαβαλίων (Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ηλείας), που είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, έχει βαλθεί να τρελάνει τους συμπατριώτες του στην Αμαλιάδα, με τις απέραντες γνώσεις του.

Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

Κοσμίου και σε ανδρικό επίπεδο στην ΑΕ Κομοτηνής. Από την  πρώτη στιγμή έδειξε πως αυτό που κάνει (προπονητής), το κάνει πολύ καλά, γι αυτό άλλωστε και ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη από τη διοίκηση και παραμένει στον  πάγκο των «ερυθρόλευκων» για τρίτο χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Με αυτό το κανάλι «κλείνει» για τα εντός έδρας παιχνίδια

Κάτι που θεωρείται πολύ μεγάλη επιτυχία και αν μη τι άλλο είναι το προσωπικό του στοίχημα.  Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τους φετινούς στόχους είπε τα εξής:  Το φετινό πρωτάθλημα για μας έχεις πολλές ιδιαιτερότητες και αρκετές δυσκολίες. Πρώτα απ όλα το ρόστερ μας σε σχέση με πέρυσι είναι κατά 70% διαφορετικό.

Δεύτερον η ομάδα ξεκίνησε πολύ αργά την προετοιμασία, 28 Αυγούστου και η πρώτη αγωνιστική έγινε στις 19 Σεπτέμβρη άρα αν κάνεις έναν συνδυασμό αυτών των δύο η ομάδα έπρεπε να δέσει όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα σε τρεις βδομάδες και επίσης να φτάσει σε ένα επίπεδο φυσικής κατάστασης να μπορεί να ανταπεξέλθει τις πρώτες αγωνιστικές. Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο ώστε να το ευχαριστιόσαστε κάθε Κυριακή.

Το άρθρο Ολυμπιακού ΣαβαλίωνΛυμπέρης: Στόχος είναι η παραμονή μας εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα