Ολυμπιακός: Ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει το σενάριο για συμφωνία με Σλούκα

20:35 4/6/2020 - Πηγή: Sportime
Σήμερα κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που ανέφεραν ότι ο Κώστας Σλούκας είχε συνάντηση στην Αθήνα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και συμφώνησε για 3 ετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τα 5,5 εκατ.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, διέψευσαν το θέμα Από τον Ολυμπιακό

έλεγαν πως το θέμα δεν ισχύει δείχνοντας βέβαια, ότι δεν έγινε καμία συνάντηση και δεν υπήρξε φυσικά και καμία συμφωνία.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι θα ήθελε να επιστρέψει πίσω στην ομάδα. Από την άλλη, όμως, είναι «δεμένος» με συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε. Το μαχαίρι και το καρπούζι στην όλη ιστορία το κρατάνε οι Τούρκοι. Αν δεν τον αφήσουν ελεύθερο ο παίκτης δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Ολυμπιακός: «Θετικός» στο να γυρίσει Ο «Σλούκι Λουκ» είναι «θετικός» στο να επιστρέψει πίσω στον Πειραιά και φυσικά να πάρει τα αδαμάντινα άστρα του «στρατηγού» της νέας εποχής στην ομάδα. Στην μέση όμως, υπάρχει όπως είπαμε η Φενέρμπαχτσε. Εκείνη έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο Ολυμπιακός έτσι πρέπει να περιμένει να δει το τι θα κάνει με τον Ελληνα γκαρντ η τουρκική ομάδα.

Η διοίκηση έδωσε δυο μισθούς στους παίκτες. Τους οφείλει βέβαια, κι άλλους. Ο Σλούκας θα μπορούσε να κάνει προσφυγή για τα «φέσια» και να μείνει ελεύθερος. Δεν θέλησε όμως, να βαδίσει σε αυτό τον δρόμο. Ακόμα, βέβαια κι αν το έκανε η Φενέρ θα είχε το δικαίωμα να του καταβάλει τα λεφτά που του οφείλει και να τον κρατήσει «δεμένο» στην Πόλη. Το θέμα όμως, δεν είναι αυτό.

With huge respect to the work of all sport media, websites, free lancers, I would like to repeat once again that Kostas Sloukas is under contract with @FBBasketbol and has not been involved on any kind of negotiations with any club in the world

— Panos Kapazoglou (@KapaSports) June 4, 2020

Είναι το τι μπάτζετ θα έχει η ομάδα. Αν το μπάτζετ πέσει δραστικά (όπως όλα δείχνουν) και οι μειώσεις που θα προταθούν στους παίκτες θα είναι πολύ μεγάλες, τότε ο Σλούκας θα φύγει και φυσικά ο Ολυμπιακός θα μπορεί να ελπίζει στην επιστροφή του.

Η ομάδα έτσι δεν ανεβάζει τον πήχη, δεν λέει μεγάλες κουβέντες και περιμένει στη γωνία τις εξελίξεις.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει το σενάριο για συμφωνία με Σλούκα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα