Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β 2-1 (2ο ημίχρονο)

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β: Στην πρεμιέρα της Super League 2 η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού  θα φιλοξενήσει στις 15:00 την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Ενημερωθείτε για την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι για την Super League 2 από τα online

στατιστικά του Sportime.

Για τους γηπεδούχους ο Αριέλ Ιμπαγάσα που είναι ο προπονητής τους ανακοίνωσε αποστολή στην οποία είναι εκτός ο Πινακάς, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕΛ. Στους απόντες βρίσκεται και ο Ετιέν Κινκουέ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Ίντερ.

Στην αποστολή μπήκαν οι Τζολάκης και Σουρλής από την πρώτη ομάδα οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Έτσι αυτή αποτελείται από τους: Αποστολόπουλο, Καλογερόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Νίκα, Α. Μπα, Σουρλή, Βοΐλη, Τζολάκη, Μαρίνο, Σαπουντζής, Ντόη, Στουρνάρα, Νίκολιτς, Κίτσο, Κατσογιάννη, Κωστή, Λιάτσος, Ξενιτίδη, Γκαλιάνι, Κεραμίδας.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και εκεί το πρότζεκτ έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο. Πρώτα απ’ όλα αποδεικνύεται από το γεγονός πως προπονητής είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, που πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με την πρώτη ομάδα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Ταλιχμανίδης , Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Ίνγκασον , Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης.

Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β LIVE

1′ Ο αγώνας ξεκίνησε!

Τα πρώτα δέκα λεπτά είναι περισσότερο αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες.

13΄ΓΚΟΛ! Ο ΠΑΟΚ κάνει το 0-1, με τον Χατζηστράβο να κάνει την μπαλιά μέσα στην περιοχή με τον Καλογερόπουλο να βρίσκει την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.

23′ Ένταση στο παιχνίδι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Αποβάλλεται ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Βασίλης Πετρόπουλος.

24΄Η κατάσταση ξεφεύγει στο γήπεδο της Καλλιθέας, με αντεθνικά συνθήματα να ακούγονται από τις κερκίδες και τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ολυμπιακός Β – ΠΑΟΚ Β 0-1.

46′ Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο!

65′ ΓΚΟΛ! Ο Ολυμπιακός κάνει το 1-1 και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Κίτσος έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά και γύρισμα με τη μπάλα να κοντράρει στον Καλουτσικίδη και να καταλήγει στα δίχτυα.

72΄ ΓΚΟΛ! Μέσα σε λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός ανατρέπει το σκορ και κάνει το 2-1 με τον Αλγκασίμ Μπα, από το σημείο του πέναλτι.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα