Ολυμπιακός: Τελευταίο, αλλά όχι χαλαρό ματς

13:07 3/5/2019 - Πηγή: Sportime

Έχει επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη, μετά την άδεια που είχαν οι παίκτες για το Πάσχα, και προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ, εκτός έδρας.

Ματς με το οποίο κλείνει η φετινή σεζόν για τους «ερυθρόλευκους», αφού είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Super League.

Η

προετοιμασία της ομάδας, πλέον, έχει μπει στην τελική της ευθεία, και αυτό που θέλουν οι Πειραιώτες είναι το εξής…

Σε καμία περίπτωση να μην χαλάσουν την καλή εικόνα που έχουν φτιάξει μέχρι τώρα και έχουν, παράλληλα, δημιουργήσει και ένα σερί νικών! Για αυτό και δεν αντιμετωπίζουν το ματς με την ΑΕΛ ως ένα απλό τελευταίο παιχνίδι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του την απαραίτητη προσοχή στο παιχνίδι και να μην εμφανίσουν χαλαρότητα.

Για αυτό άλλωστε και το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» με την επιστροφή τους από τις ημέρες του Πάσχα δεν ήταν και τόσο απλό, αλλά είχε έντονες προπονήσεις στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» αυτό το διάστημα ένα καλό σερί νικών, όπως και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και θέλει να τα διατηρήσει και τα δύο με το κλείσιμο των υποχρεώσεών του για φέτος.

The post Ολυμπιακός: Τελευταίο, αλλά όχι χαλαρό ματς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα