Ολυμπιακός: Σημαντική η επιστροφή του Φαλ – Ποιοι θα τραβήξουν «κουπί» απέναντι στην Μπαρτσελόνα!

Ένα ματς πρόκληση δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός (21:15), που υποδέχεται στο γεμάτο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη σπουδαία νίκη της πρεμιέρας μέσα στο ΟΑΚΑ, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να δείξουν απέναντι σε ακόμα ένα

φαβορί ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και φέτος.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ηχηρές απουσίες, με την αρχή της χρονιάς να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σακίλ ΜακΚίσικ και του Γουίλιαμς-Γκος, ενώ δε θα δώσει το παρών ούτε ο Λουκ Σίκμα, που και αυτός έπαιζε σημαντικό ρόλο.

Η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα μέσα στο παρκέ, προκειμένου να αποδώσει όπως την έχουμε συνηθίσει, αφού θα λείπουν παίκτες που βοηθούν τόσο στη δημιουργία, αλλά και στο σκοράρισμα.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Φαλ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα!

Σίγουρα ο Ολυμπιακός χαμογελάει για την επιστροφή του Μουσταφά Φαλ, που όπως σας αναφέραμε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι.

Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει συγκεκριμένη διαχείριση σε όλο το ρόστερ για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα, αλλά και να βγάλει τις αρετές της η ομάδα στο παρκέ.

Αρχικά ο Τόμας Γουόκαπ, αναμένεται να μείνει αρκετά μέσα στο γήπεδο, αφού ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι θα χρειαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας το καθαρό μυαλό του και τις αμυντικές του ικανότητες, ενώ και ο Πίτερς θα τραβήξει… κουπί όσον αφορά το σκοράρισμα, αφού πλέον περιμένουν πολλά και από εκείνον.

Την ίδια στιγμή, ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα πρέπει να σηκώσει αρκετά μεγάλος βάρος στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού με τις απουσίες των ΜακΚίσικ- Γκος, θα κληθεί να καλύψει τόσο στο «2» αλλά και στο «3».

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι ο Κώστας Παπανικολάου, όπως σας έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, θα δοκιμαστεί αρκετά στο «4» προκειμένου να βοηθήσει λόγω της απουσίας του Σίκμα.

Ειδική διαχείριση θα πρέπει να γίνει και στο κορυφαίο δίδυμο ψηλών στην Ευρώπη, αφού ο Φαλ προέρχεται από τραυματισμό και ο Νικολά Μιλουτίνοφ από σερί παιχνίδια που πήρε λίγες ανάσες.

Ο Έλληνας κόουτς θα πρέπει να τους μοιράσει ιδανικά τον χρόνο, προκειμένου να μην έχουμε απρόοπτα και να χρησιμοποιήσει ίσως και τον Τανούλη για μικρό χρονικό διάστημα, αφού δεν υπάρχει ο Σίκμα που τους έδινε χρόνο ξεκούρασης ακόμα και για λίγα λεπτά.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πολλά να αντιμετωπίσει, ωστόσο μας έχει δείξει ότι οι αντιδράσεις του είναι εξαιρετικές όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα