Ολυμπιακός: Προβλήματα στις σχέσεις Μανωλά – Ντε Λαουρέντις λόγω… Πειραιωτών!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει πλέον και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Και σε αυτό «φταίει» ο Ολυμπιακός!

Τα εν λόγω δημοσιεύματα βεβαίως δεν μπαίνουν σε αναλυτικότερες λεπτομέρειες, ωστόσο προσθέτουν ένα στοιχείο βάσει του οποίου ο Ντε Λαουρέντις έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του Μανωλά ότι για να αποδεχθεί να τον παραχωρήσει τότε θα πρέπει να του κατατεθεί μια πρόταση η οποία θα ανέρχεται τουλάχιστον στα 15 εκατομμύρια

ευρώ.

Ειδάλλως όπως αναφέρουν οι Ιταλοί η Νάοπολι δεν προτίθεται να ανάψει το «πράσινο φως» ώστε ο διεθνής στόπερ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα η ιταλική εφημερίδα «il Mattino» αποκαλύπτει ότι οι «παρτενοπέι» έχουν θέσει ως στόχο να βάλουν στα ταμεία τους όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται από πωλήσεις παικτών. Όπως ο Κώστας Μανωλάς.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Στο βάθος η Τρουά για Σεμέδο, Μπα – «Πόρτα» για Σισέ!

Αφγανιστάν: Σοκαριστικός ο απολογισμός των νεκρών από το ποδοπάτημα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ (vid)

Ιωάννα Τούνη: Το «καυτό» φιλί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που «φουλάρει» για τις 200.000 likes!

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα