Ολυμπιακός: Πρέπει να τον ανησυχεί η διαιτησία…

15:19 3/2/2024 - Πηγή: Sportime

Μία τρομερά σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Euroleague, επικρατώντας με 76-72 μέσα στη Γερμανία απέναντι στην Μπάγερν.

Η ομάδα του Πειραιά, κατάφερε να βρει λύσεις παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβγαλε πολλούς… άσους από τα μανίκια του.

Ο Τόμας Γουόκαπ πήρε και πάλι την… μπαγκέτα του και οδήγησε

την επίθεση, έχοντας 16 πόντους και 8 τελικές πάσες, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδια ο Φιλίπ Πετρούσεφ δείχνει ότι ήρθε πίσω στην Ευρώπη για να κάνει τη διαφορά.

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε και πάλι πολλή ενέργεια στην άμυνα και ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε ο Ολυμπιακός και γενικώς καλύφθηκε η κακή βραδιά που είχαν οι Αϊζάια Κάνααν και ο Άλεκ Πίτερς.

Ενώ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις έδειξε ότι έχει… σφυγμό και βοήθησε πολύ την ομάδα του, σε αντίθεση με τον Λουκ Σίκμα που ήταν και πάλι απογοητευτικός.

Έτσι όπως είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αυτή η εκτός έδρας νίκη μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη συνέχεια και να είναι ένα turning point στη σεζόν.

Ολυμπιακός: Η διαιτησία πρέπει να τον ανησυχεί!

Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει θέματα για να ανησυχήσει και μάλιστα πολύ και αυτό δεν έχει να κάνει προς το παρόν με το αγωνιστικό.

Η διαιτησία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Euroleague ήταν πραγματικά πολύ κακή μέσα στη Γερμανία και προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Κάποιοι θα έλεγαν ότι ήταν ένα… μήνυμα προς τους Πειραιώτες, που ωστόσο δεν ήθελαν να το… ακούσουν και έδωσαν τα πάντα για να πάρουν αυτή τη νίκη.

Ωστόσο δε γίνεται κάτι τέτοιο να μη σχολιαστεί. Δεν είναι δυνατόν ένα φάουλ σαν αυτό που κάνει ο Ιμπάκα στον Παπανικολάου να μη δίνει αντιαθλητικό και μάλιστα ενώ οι διαιτητές αποφάσισαν να πάνε στο instant replay.

Οι αποφάσεις ήταν ξεκάθαρα υπέρ της γερμανικής ομάδας, κάτι που ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, δεν του επηρέασε το μυαλό και διατήρησαν οι παίκτες του την ψυχραιμία τους.

Μένει να δούμε στις επόμενες αναμετρήσεις αν θα έχουμε τα ίδια… κρούσματα, με τον Ολυμπιακό να παίζει την παρουσία του στην εξάδα στο άμεσο μέλλον.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα