Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ποστάρει Ολυμπιακό και βάζει «φωτιές»

12:35 3/2/2024 - Πηγή: Sportime

Πολλές είναι οι φήμες γύρω από το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, όσον αφορά το μέλλον του στη Φενερμπαχτσέ αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο Ελληνοαμερικανός φαίνεται ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι που μας πέρασε, ωστόσο λόγω της τουρκικής ομάδας δεν έγινε η

μεταγραφή, αφού δεν ήθελε να ενισχύσει άλλη ομάδα της Euroleague.

Μάλιστα πρόσφατα είχε κάνει και follow την ομάδα της Αθήνας, ενώ μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν φήμες για προσύμφωνο το ερχόμενο καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι πολύ ψηλά στη λίστα, αφού έχει ελληνικό διαβατήριο, κάτι που χρειάζονται οι ελληνικές ομάδες, ενώ είναι και παίκτης τοπ επιπέδου.

Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ποστάρισμα με τον Ολυμπιακό και… τρέλα!

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός σίγουρα έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο παίκτης βρέθηκε στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας του Πειραιά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έδωσε χώρο και χρόνο και τον ανέβασε επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση, ενώ και με τους πρώην συμπαίκτες του φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλά.

Έκανε λοιπόν ένα repost την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπου ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τρέχει προς την κάμερα και λέει «Καλημέρα».

Φαίνεται λοιπόν ότι μπορεί αυτό το οικογενειακό κλίμα να του έχει λείψει για τα καλά, αφού αναμφίβολα με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά, έπαιξε το πιο ώριμο μπάσκετ στην καριέρα του.

Έτσι βάζει νέες… φωτιές σε όλους και ο Ολυμπιακός δείχνει ότι ακόμα μπορεί να βρίσκεται στις επιλογές του για να συνεχίσει την καριέρα του στο μέλλον.

Φυσικά οι αντιδράσεις του κόσμου των «ερυθρολεύκων» ήταν ανάλογες του ποσταρίσματος, αποθεώνοντάς τον και ζητώντας του να επιστρέψει στην ομάδα.

Kalimeraaa https://t.co/nx8ybzF6it

Tyler Dorsey (@TDORSEY_1) February 3, 2024

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα