Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Μπορεί στο Καραϊσκάκη ο Δικέφαλος»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Κ19 του Ολυμπιακού στου Ρέντη αλλά και το ντέρμπι των «μεγάλων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία τόνισε μεταξύ άλλων πως ελπίζει να διεξαχθεί ένα όμορφο ματς ανάμεσα στους δύο διεκδικητές του τίτλου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πολωνός:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την λευκή ισοπαλία με

τον Ολυμπιακό:

«Κάναμε πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε το γκολ, αυτό ήταν που μας έλειψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚτσήδες σταμάτησαν το πρόγραμμα της Βίσση! (vid)

Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός μπορεί να κράτησε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν έκανε κάποια καλή ευκαιρία. Πρέπει να πάρουμε τον πόντο με σεβασμό, μιλάμε για ένα ντέρμπι. Τα παιδιά μας, όπως και αυτά του Ολυμπιακού είχαν ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Όπως φάνηκε βγήκε κούραση, το παιχνίδι δεν είχε αρκετή ένταση. Προχωράμε και κοιτάμε μπροστά».

Για το βραδινό ντέρμπι των «μεγάλων»:

«Πρόκειται για δυο καλές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει στο «Καραϊσκάκης». Έχουμε καλούς παίκτες, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και μακάρι να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτίνς – Φερέιρα: Στην τελευταία τους κόντρα ο ένας απολύθηκε! (vid)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Μπορεί στο Καραϊσκάκη ο Δικέφαλος» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα