Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Χάρισον στην Πόλη

Οριστικά χωρίς τον Άαρον Χάρισον θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Πόλη για τον αγώνα με την Εφές. Ο Αμερικανός έχει πρόβλημα στους ραχιαίους.

Ο Χάρισον δε θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές την Πέμπτη (18/12-19:30) στην Κωνσταντινούπολη. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί καθώς ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό

στους ραχιαίους. Κι έτσι παρέμεινε στην Ελλάδα.

Βεβαίως ο Σάσα Βεζένκοφ έχει επιστρέψει σε δράση και θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος φόργουορντ ήταν απών από τους δύο τελευταίους αγώνες, κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό.

Εκτός αποστολής είναι και ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 23 Δεκεμβρίου και κλείνει ένα δίμηνο εκτός δράσης. Και μάλιστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι δεν αναμένεται να επιστρέψει άμεσα σε δράση ο παίκτης.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με την Εφές υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πιάσει κορυφή ο Γιώργος Πρίντεζης. Και να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Euroleague σε εύστοχα δίποντα. Χρειάζεται μόλις τέσσερα εύστοχα για να πιάσει την πρωτιά.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός; Με τέσσερις ήττες στους τελευταίους πέντε αγώνες, έχει χάσει πολύτιμο έδαφος σε ό,τι αφορά στο στόχο της οχτάδας. Θα έλεγε κανείς ότι ο αγώνας στην Πόλη είναι η τελευταία του ευκαιρία ώστε να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες που του έχουν απομείνει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η Εφές έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στον αγώνα του πρώτου γύρου. Αν αναλογιστούμε ότι το ίδιο έχει κάνει και η Ζαλγκίρις ενώ η Μπάγερν υπερτερεί στο goal average καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς Χάρισον στην Πόλη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα