Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο, ο Εντουάρντο και οι άλλοι εξτρέμ!

Αφορμή πήρα από την όλη ιστορία των τελευταίων ημερών σχετικά με τις υποψηφιότητες των εξτρέμ, που έχει υπόψιν ο Ολυμπιακός. Αρκετά τα ονόματα, αναλυτικά τι ισχύει για κάθε περίπτωση, με την απαραίτητη υποσημείωση πως ακόμη δεν μιλάμε για «κλειδωμένες» επιλογές.

Και πως επίσης, επιθυμητό, όχι αναγκαίο όμως, χαρακτηριστικό για τον εξτρέμ είναι να είναι αριστεροπόδαρος.

Σεμέδο. Ορθάνοιχτος ο δίαυλος με την πλευρά του, ο Ολυμπιακός

παλεύει να μειώσει το ποσό. Αν το φτάσει στο «χαρτί», έχει τύχη να προχωρήσει η αγορά του από τη Φορτούνα. Αλλιώς, δύσκολα.

– Μπουά. Ωραίο παιχνιδάκι από την πλευρά του ελβετο-ισπανού. Δεν θα ανανεώσει στη Βασιλεία (εκεί τα «ψωμιά» του τα έφαγε), έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και συντηρεί την ιστορία για να ανεβάσει κασέ και να κάνει ντόρο. Δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαγγέλης Μαρινάκης: Από τους πιο εύπορους ιδιοκτήτες της Τσάμπιονσιπ!

– Γουίλσον Εντουάρντο. Είναι μεταξύ των επιλογών Μαρτίνς, όχι όμως από το… κορυφαίο ράφι. Θέλει λεφτά, γι’ αυτό ψάχνει πρόταση από Αραβία, δεν τον βοηθάει τον Ανγκολέζο πως σε πολλά θυμίζει Σουντανί.

– Τζούνιορ Φερνάντες. Αυτός που αποκάλυψε το Sportime. «Παίζει», κυρίως γιατί (όπως οι Μπουά, Εντουάρντο) μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Χάνει πόντους λόγω ηλικίας, λόγω πρωταθλήματος (δεν υπάρχει τόση εμπιστοσύνη στην Τουρκία) και λόγω του ότι, επίσης, θυμίζει Σουντανί.



Ολυμπιακός: Χαφ δεν θα είναι ο Σάντας

Κάτι ακόμη για Ολυμπιακό. Αν δεν φύγει χαφ – που για μένα, ανεξαρτήτως του τι λέγεται για Καμαρά, είναι το πιθανότερο – θα έρθει μόνο (αν έρθει κάποιος) ο Σάσα. Αν φύγει ο Αφρικανός και πάμε για αντικατάσταση με εν δυνάμει βασικό, τότε αυτός δεν θα είναι ο Σάντας. Αρέσει ο Πορτογάλος, ναι, αλλά με την Μπράγκα, δουλειά με παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο δεν κάνεις εύκολα…

The post Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο, ο Εντουάρντο και οι άλλοι εξτρέμ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα