Σε καραντίνα 14 ημερών ο Νικ Καλάθης (pics, vid)

13:40 21/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο νόμος και οι κανονισμοί ισχύουν για όλους. Ακόμη και για τους αστέρες του ελληνικού αθλητισμού. Ο Νικ Καλάθης, λοιπόν, είναι αναγκασμένος για τις επόμενες ημέρες να μείνει μέσα στο σπίτι του, χωρίς να έχει δικαίωμα να βγει από αυτό. Καθώς πρέπει να μείνει σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα με πτήση από το Παρίσι, μαζί με δεκάδες

άλλους Ελληνες πολίτες. Οπως προβλέπεται από τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο Καλάθης θα πρέπει να μείνει για 14 ημέρες στο σπίτι του, σε διεύθυνση που έχει δηλώσει στις αρχές, από τις οποίες και θα ελέγχεται κατά πόσο τηρεί τις υποχρεώσεις του.

Ο Καλάθης ακολούθησε κανονικά το πρωτόκολλο που έχει δημιουργηθεί από τους επιστήμονες και την πολιτική προστασία. Αμέσως μόλις προσγειώθηκε η πτήση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό, συμπλήρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, άκουσε τις οδηγίες των ανθρώπων της Πολιτικής Προστασίας, ενημερώθηκε για τις υποχρεώσεις και τους ελέγχους που θα του γίνουν και εν συνεχεία ξεκίνησε για να μεταβεί στον χώρο όπου θα ακολουθούσε την καραντίνα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βγήκε αρνητικός στο τεστ, αλλά βάσει των οδηγιών υποχρεούται να μείνει έγκλειστος στο σπίτι του, έως ότου περάσει το προβλεπόμενο διάστημα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού «συνελήφθη» από την κάμερα του «MEGA», που κατέγραψε τους ελέγχους των λιγοστών πτήσεων το Μεγάλο Σάββατο, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στον θάλαμο επιχειρήσεων.

Για την ιστορία, με βάση τους κανονισμούς, ο Καλάθης θα πρέπει να μείνει σπίτι του έως το Σάββατο, 2 Μαΐου, οπότε και θα έχουν περάσει οι 14 ημέρες της προληπτικής καραντίνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MEGA

Keywords
Τυχαία Θέματα