Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6

Ολυμπιακός: Ο Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ υπέγραψε στους ερυθρόλευκους στους 9 βαθμούς από την κορυφή και θα κάτσει στον πάγκο στους 7 ενώ μπορεί να πάει και στους 6 την άλλη Κυριακή.

Ένα… άστρο το έχει απ’ ότι φαίνεται ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος είδε με την… υπογραφή του την απόσταση από την κορυφή να μειώνεται στους 7 βαθμούς, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

έμειναν στο 1-1 στον αγώνα της Τούμπας.

Τώρα, ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή παίζει με τον ΠΑΟΚ και με μία νίκη μπορεί να ρίξει την απόσταση στους 6 (αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Λαμία θα είναι αυτός πρώτος με 53 βαθμούς).

Η ΑΕΚ παίζει με την Κηφισιά, οπότε το πιο πιθανό είναι και αυτή να κερδίσει και να πάει στους 52 βαθμούς.

Έτσι ο Ολυμπιακός με νίκη στην Τούμπα θα πάει στους 47 βαθμούς και θα μειώσει την διαφορά με την κορυφή στους 6 βαθμούς (πιθανά θα είναι ο Παναθηναϊκός πρώτος σε αυτή την περίπτωση). Απλά πρέπει να… κερδίσει. Αν χάσει από τον ΠΑΟΚ, τότε η διαφορά του Ολυμπιακού με τον πρώτο ΠΑΟΚ θα είναι 10 βαθμοί.

Σε όλη αυτή τη βαθμολογία μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει ακόμα η απόφαση από το CAS, για την οποία οι ερυθρόλευκοι είναι αισιόδοξοι.

Το σημαντικό με αυτή την εξέλιξη είναι πως για άλλη μία φορά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του και μόνο την πρώτη θέση ενώ από εδώ και εμπρός τα γήπεδα θα έχουν και κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Ισόπαλο το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ είναι… τρελαμένος – Τι έκανε στο Ρέντη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα