Ολυμπιακός: Ο καλοκαιρινός, οι «παραλίες», τα εξοχικά και το αυχενικό σύνδρομο!

22:19 7/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Κοντομάνικος ο Μεντιλίμπαρ, σαγιονάρα οι παίκτες του, όπου μας βρει ο Ζάχαβι, τα πεταμένα λεφτά και οι γιατροί που θα μας τα «φάνε»!

Ωραίος τύπος ο Μεντιλίμπαρ, αλλά φέτος πορείες και τελικούς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχει. Ο Ολυμπιακός μετά το 1-4 από την Μακάμπι τελείωσε ευρωπαϊκά. Μπάλα είναι, πόρνη είναι, αλλά πρέπει να…. αγαπηθεί το σύμπαν, η toshiba, τα πάντα, τα κοάλα και το μισό ζωικό

βασίλειο. Δεν φέρει ευθύνη ο κόουτς. Που είναι προπονητής. Καλός, κακός, θα το κρίνει η διαδρομή. Αλλά όταν πριν είχες τον Καρ(να)βαλιάλ, καλά θα πάει.

Καλοκαιρινός με το κοντομάνικο του. Αυτό είδαν οι ποδοσφαιριστές του και στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν και εκεινοι σε καλοκαιρινό mood και με… σαγιονάρα δίχαλο. Παραλίες (οι)!

1-3 ημιχρονο με δύο γκολ του Ζάχαβι στα πρώτα 45′. Κάποιος να του πάρει το διαβατήριο ή να τον κλειδώσει στα αποδυτήρια. Παιχνίδι και ζημιά! Οπου μας βρίσκει ο Ισραηλινός πραγματικά. Δεν είμαι πρόχειρος, αλλά στα γρήγορα, τρία παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, από δύο κόντρα σε ΠΑΟΚ, Άρη και Αστέρα, ταμείο 10 γκολ – παραπάνω από τα μισά στον Ολυμπιακό – και ακόμα δεν έχει τραβήξει «Ζ» αφού υπάρχει και ο επαναληπτικός στην Σερβία. Σαν την Ελλάδα δεν έχει. Ο τύπος έχει σκοράρει σε «Καραϊσκάκης», «Βικελίδης», «Κολοκοτρώνης» και Τούμπα!

Τσάμπα τα έξοδα και η ταλαιπωρία! Με 4-1 τελικό, ο Ολυμπιακός με τα πήγαινε – έλα, αγώνα, χαλαρώματα και τα ρέστα, θα χάσει προπονήσεις ενόψει των play off, που πλέον έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Έξοδα που θα μπουν αρκετοί από όσους είδαν από κοντά το παιχνίδι στο Φάληρο. Οι μισοί πρέπει να έφυγαν από το γήπεδο με αυχενικό σύνδρομο. Σέντρα, σέντρα και πάλι σέντρα ο Ολυμπιακός. Λες και στην περιοχή της Μακάμπι υπήρχε φιλέ!

Ούτε για όσους το είδαν από τηλεόραση, υπάρχει γιατρειά, αλλά ξεκινάνε τα απογευματινά χειρουργεία. ΩΡΛ! «Υπάρχει και ρεβάνς» είπε ο γίγαντας Θαναηλάκης. Υπάρχει και Θεός! Και δεν μας λυπάται! Τι ακούν τα αφτιά μας!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα