Ηράκλειο: Δεύτερη νίκη και προημιτελικά για τη Σακελλαρίδη

21:52 7/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Το 2/2 έκανε σήμερα Πέμπτη (7/3) η Σαπφώ Σακελλαρίδη, πετυχαίνοντας μία ακόμα νίκη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Την ίδια ώρα αγωνίζεται και στα διπλά με την Ελένη Χριστοφή, και βρίσκονται στα ημιτελικά.

Συγκεκριμένα, η κορυφαία του ταμπλό επικράτησε σήμερα της 21χρονης

Ιταλίδας, Λάουρα Μάιρ, με 7-5, 6-3, μετά από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα στο χωμάτινο Court 12. Στο πρώτο της παιχνίδι είχε κερδίσει τη Στυλιανή Ρουσσοπούλου με 6-2, 6-3 σε 76 λεπτά.

Στα προημιτελικά θα συναντήσει την 16χρονη Βουλγάρα, Ροσίτσα Ντέντσεβα, με στόχο την τρίτη σερί νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκτός 8άδας έμεινε η Ελένη Χριστοφή, που ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της με μία νίκη και μία ήττα στο κυρίως ταμπλό των μονών.

Στην πρεμιέρα της νίκησε την 22χρονη Ινδή, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Ανίκα Κάναν, με double bagel (6-0, 6-0), όμως σήμερα αντιμετώπισε την 19χρονη Γερμανίδα, Μαρί Βογκτ, και έχασε με 7-5, 6-3, μετά από 2 ώρες και 1 λεπτό παιχνιδιού.

Αναφορικά με τα διπλά, Σακελλαρίδη και Χριστοφή μετρούν μαζί 2 νίκες. Πρώτα κέρδισαν τις Ρεμπέκα Έρινγκτον (Καναδάς) και Στυλιανή Ρουσσοπούλου, με 6-1, 6-1, και σήμερα τις Ιταλίδες, Ζινέβρα Παρεντίνι Βαλέγκα Μοντεμπρούνο, και Μαρία Βιτόρια Βιβιάνι, με 6-0, 6-3.

Στο ματς της τελικής 4άδας θα παίξουν κόντρα στις Λιθουανές, Κλαούντιγια Μπουμπελούτε και Ιβέτα Ντάπκιουτ, με στόχο μία ακόμα νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

The post Ηράκλειο: Δεύτερη νίκη και προημιτελικά για τη Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα