Ολυμπιακός: Ο φόβος για τις κροτίδες στο ΣΕΦ!

Στη… σκιά των όσων έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί και το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός για τη Basket League.

Μιλάμε για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αρχικά γιατί είναι ντέρμπι αλλά και γιατί οι αντιδράσεις είναι πολλές μετά τη διακοπή που είχαμε στο ποδόσφαιρο,

ανάμεσα στους δύο συλλόγων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να αρχίσει από νωρίς και να κάνει ενημερώσεις τόσο στους οπαδούς αλλά και στους οργανωμένους της Θύρας 7, προκειμένου να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και να μη δώσουν κανένα απολύτως δικαίωμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Είναι ένας αγώνας στο ΣΕΦ, ένα κλειστό γήπεδο και δεν πρέπει να πέσει το παραμικρό, για να μην υπάρχουν… παρατράγουδα, χτυπήσει κάποιος και δούμε και στο μπάσκετ να έχουμε αποχωρήσεις και μη ολοκληρώσεις αγώνων, όπως άλλωστε είχε γίνει στους περσινούς τελικούς στο ΟΑΚΑ.

Σίγουρα τα νεύρα θα είναι τεταμένα, μετά τα όσα έχουν ακολουθεί στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι, ενώ υπάρχει και η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Σλούκα, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο Έλληνας γκαρντ που έχει γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό, έχοντας 8 χρόνια παρουσίας, αποφάσισε να φύγει το καλοκαίρι και να υπογράψει με τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Αυτό οι οπαδοί το πήραν αρκετά βαριά όπως είναι λογικό κάτι που είδαμε όλο το καλοκαίρι, ενώ μάλιστα τον έχουν κατηγορήσει ότι τους είπε ο ίδιος πώς ποτέ δε θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό ακόμα και για 10 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι πολύ δύσκολα δε θα έχουμε εντάσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός θέλει να κυλήσουν όλα νορμάλ και ήρεμα, για να μη ξεφύγουν οι καταστάσεις και να μείνουν μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια.

Φυσικά θα έχουμε και υψηλά μέτρα ασφαλείας, αφού αναμένεται να υπάρχουν τρία σημεία ελέγχου προκειμένου να μην περάσει κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ΚΑΕ.

 Παναθηναϊκός: Η πίεση στον Αταμάν!

Έχουμε λοιπόν ακόμα ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να έχει σερί 18-1 και τον Παναθηναϊκό να θέλει με κάθε τρόπο να τον… σπάσει και να βγει νικητής.

Ο Εργκίν Αταμάν ετοιμάζει τους παίκτες του για τον αγώνα με την Μπασκόνια και μετά θα δώσει βάση στο ντέρμπι, ωστόσο αν στραβοπατήσει ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα ματς, ίσως να έχουμε θέμα για την παραμονή του.

Φέτος όπως γνωρίζουμε στις δύο αναμετρήσεις που είχαν, η ομάδα του Πειραιά έφυγε νικήτρια και ήδη οι οπαδοί του «τριφυλλιού» γκρινιάζουν και για τις εμφανίσεις των παικτών.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα