Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί και η αλήθεια για το νέο συμβόλαιο

Ο Ολυμπιακός θέλει να δρομολογήσει τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Ελ Αραμπί, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όπως έχει αναφέρει το Sportime εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός και ο Ελ Αραμπί έχουν ανταλλάξει τα μηνύματα τους.

Είναι κοινή τους επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Και όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει

έως τον Δεκέμβριο.

Ο 34χρονος επιθετικός θέλει να μείνει στην Ελλάδα, αφού περνάει καλά ο ίδιος και η οικογένεια του. Του αρέσει ο τρόπος ζωής και έχει «δέσει» με την καθημερινότητα.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι και ένα από τα βασικά κομμάτια του κορμού που έχει δημιουργήσει. Η έλευση του Τικίνιο αύξησε τον ανταγωνισμό, αλλά ο έμπειρος φορ δεν πτοείται. Πολλά και σημαντικά και φέτος τα γκολ του. Έχει φτάσει τα 7 γκολ, σκοράροντας δύο φορές απέναντι στην Eintracht Frankfurt, μεταξύ άλλων.

Είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον κρατήσουν. Είναι η κολόνα στην επίθεση και εκείνος που θα βάλει τουλάχιστον 20 γκολ στη σεζόν.

Κατά συνέπεια δεν θα ήθελε να χάσει ένα τέτοιο «όπλο» που τον ανεβάζει επίπεδο.

Βέβαια από την συμφωνία έως την υπογραφή ο δρόμος είναι μεγάλος. Με τα οικονομικά δεδομένα να παίζουν μεγάλο ρόλο. Οι Πειραιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να δίνουν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, που ήδη παίρνει ο Μαροκινός επιθετικός.

Επιθυμία τους είναι να το μειώσουν. Χωρίς αυτό να αποτελεί και πρόβλημα για τον Ελ Αραμπί. Το ποσό θα είναι μικρότερο, αλλά αναμένεται να μπουν και πολλά μπόνους επίτευξης στόχων.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι και αναμένεται μια ακόμα επαφή, ίσως και μέσα στον Δεκέμβριο για να ολοκληρωθεί το θέμα.

Παρουσία βέβαια και του εκπροσώπου του Ελ Αραμπί, που τον εμπιστεύεται απόλυτα σε ότι έχει να κάνει με οικονομικούς όρους και σύνταξη συμβολαίων.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επαφή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ελ Αραμπί. Στο πλαίσιο της πολύ καλής σχέσης που έχουν οι δυο τους.

Όλα αυτά δείχνουν πως η συμφωνία θα γίνει, αν και ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί σημαντικές λεπτομέρειες, που αναμένεται να μην αποτελέσουν εμπόδιο στην κοινή επιθυμία που υπάρχει.

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα