Άστον Βίλα: Όλα δείχνουν πως αναλαμβάνει ο Στίβεν Τζέραρντ

Στον αντικαταστάτη του Ντιν Σμιθ φαίνεται πως κατέληξε η Άστον Βίλα και αυτός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Μετά από το επιτυχημένο του πέρασμα στη Ρέιντζερς, ο Άγγλος τεχνικός αναμένεται να φύγει από τη Γλασκώβη για να γυρίσει στην Premier League.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, από τη στιγμή που αποχώρησε από το Μέρσεϊσαϊντ, δεν έχει ξαναβρεθεί στην Premier League

με κάποια ιδιότητα. Φαίνεται πως η στιγμή ήρθε. Στη Ρέιντζερς έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής. Κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και είχε και αρκετές ατομικές διακρίσεις.

Όλα αυτά μάλλον εκτιμήθηκαν από την Άστον Βίλα. Εκείνη μετά την απόλυση του Σμιθ, του ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια τη βοήθησε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και να σταθεί εκεί, αποφάσισε πως ο Τζέραρντ είναι ο κατάλληλος.

Είναι ένας εξελίξιμος προπονητής, γνωρίζει το πρωτάθλημα πολύ καλά και με την οντότητά του μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές των «χωριατών». Κάπου εδώ να σημειωθεί πως εκείνοι βρίσκονται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία τρέχοντας ένα σερί πέντε ηττών. Το ρόστερ, πάντως, είναι καλό παρά την πώληση του Τζακ Γκρίλις και γι’ αυτό έγινε η αλλαγή προπονητή.

Τέλος, δημοσίευμα της Birmingham Live αναφέρει ότι εντός των επόμενων 24-48 ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Τζέραρντ. Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται να κλειδώσουν απλώς ορισμένες λεπτομέρειες.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα