Ολυμπιακός μεταγραφές 21/6: Η αντίδραση της ΠΑΕ για Σεμέδο

Ολυμπιακός μεταγραφές 21/6: Έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα του Ολυμπιακού με τον Ρούμπεν Σεμέδο, για το κέντρο της άμυνας. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως, παρά τα δημοσιεύματα, διαψεύδουν πως έχει υπάρξει κάποια συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά αντέδρασε στα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με Βιγιαρεάλ και παίκτη. Τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή.

Οι συζητήσεις μεταξύ

όλων των πλευρών συνεχίζονται, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Αυτή είναι η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, διαψεύδοντας οτιδήποτε άλλο.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός είναι σε καλό δρόμο για την απόκτηση του παίκτη, υπό τη μορφή δανεισμού. Και σύντομα θα κλείσει το θέμα αυτό.

Ολυμπιακός μεταγραφές 21/6-Σεμέδο

Άλλωστε επιθυμία των Πειραιωτών είναι το ζήτημα του στόπερ να έχει ξεκαθαρίσει πριν την Πολωνία. Η ομάδα φεύγει για το Γκντανσκ την προσεχή Δευτέρα και είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να έχει τελειώσει οριστικά του Σεμέδο.

Τον ποδοσφαιριστή θέλει στην ομάδα του Πειραιά ο Πέδρο Μαρτίνς. Και αυτό είναι κάτι που το έχει κάνει γνωστό και στον ποδοσφαιριστή ο Πορτογάλος κόουτς.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή, όπως τονίζει η ΠΑΕ, να υπάρχει συμφωνία. Αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλει και ο Πέδρο Μαρτίνς και αναμένονται σίγουρα εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα.

The post Ολυμπιακός μεταγραφές 21/6: Η αντίδραση της ΠΑΕ για Σεμέδο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα