Μια «ανάσα» από χαφ της Βιγιαρεάλ ο ΠΑΟΚ!

14:55 21/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά μπορεί πριν από λίγες μέρες να ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ισμαέλ Σίλβα, ωστόσο δεν πρόκειται να μείνει εκεί, καθώς στοχεύει στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε επαφές με την Βιγιαρεάλ για την μεταγραφή ενός κεντρικού χαφ, με τις

συζητήσεις μάλιστα να είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο. Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση τις επόμενες ώρες.

Άλλωστε οι αποχωρήσεις παικτών που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση είναι αρκετές. Ο Χοσέ Κάνιας οδεύει προς Ερυθρό Αστέρα, ο Ολιβέιρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου επιστρέφει στην Πόρτο, ενώ και ο Σάκχφορ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας τους τραυματίες Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ενίσχυση  στον χώρο του κέντρο είναι επιτακτική για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν να «θωρακίσουν» την μεσαία γραμμή τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, ενόψει φυσικά και των προκριματικών του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα