Ολυμπιακός: Με Μπάικς και ΜακΚίσικ στο Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός θα πετάξει αύριο (24/2) για το Τελ Αβίβ και το ματς με την Μακάμπι (27/2) με τους Ντουάιτ Μπάικς και Σακιέλ ΜακΚίσικ στην αποστολή.

Οι δυο Αμερικανοί, βέβαια, δεν μπορούν να παίξουν ακόμα με την ομάδα. Αιτία είναι φυσικά το περιβόητο ΒΑΝ, που έχει επιβάλει η Euroleague στον Ολυμπιακό.

Ο

Ολυμπιακός, βέβαια, συνεχίζει να αναμένει την Euroleague στο ακουστικό του για να μάθει αν θα γίνει άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο καιρός όμως, περνάει και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ολοένα και περισσότερο. Μάλιστα φτάνει σύντομα η ώρα μηδέν.  Στις 26/2 λήγει και επίσημα η περίοδος των μεταγραφών στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι η Euroleague θα τον δικαιώσει και θα αποσύρει το ΒΑΝ.

Στην ομάδα θεωρούν ότι αυτό αναμένεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή. Ίσως να γίνει ακόμα και την τελευταία ώρα. Στις 26/2, την παραμονή δηλαδή, του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί αύριο (25/2) το βράδυ (η ομάδα θα μαζευτεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος στις 21:15) από την Ελλάδα για το Τελ Αβίβ. Ως τότε ίσως απόφαση να μην έχει υπάρξει για το ΒΑΝ.

Από την άλλη, όμως, αν η άρση γίνει την παραμονή του ματς, τότε θα είναι δύσκολο για τους Αμερικανούς να πετάξουν μόνοι τους για το Τελ Αβίβ για να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Έτσι αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να πετάξει για το Ισραήλ αύριο μαζί με τους ΜακΚίσικ και Μπάικς.

Κι αν βγει η απόφαση για άρση του ΒΑΝ, τότε οι παίκτες θα είναι ήδη μαζί με την ομάδα και δεν θα χρειάζεται να ταξιδέψουν για το Τελ Αβίβ την τελευταία στιγμή. Αν βέβαια, δεν βγει απόφαση τότε ο Ολυμπιακός… κάηκε, καθώς οι Αμερικανοί θα του μείνουν στο… ράφι για φέτος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Με Μπάικς και ΜακΚίσικ στο Τελ Αβίβ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα