Ολυμπιακός: Λαχτάρα με Εμβιλά στο Ρέντη

Άρχισε ο Ολυμπιακός από τη Δευτέρα την προετοιμασία του για το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι το ματς με το οποίο επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στις επίσημες υποχρεώσεις τους και το πρώτο τους παιχνίδι για το νέο έτος.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ξεκουράστηκαν, με την άδεια που είχε δώσει ο Ολυμπιακός,

για μία εβδομάδα τις ημέρες των Χριστουγέννων και πλέον έχουν επιστρέψει και πάλι στη δουλειά τους.

Όλοι οι παίκτες επέστρεψαν χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά την Τρίτη προέκυψε ένα. Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε στο Ρέντη ο Γιαν Εμβιλά!

Ο Γάλλος μέσος τραυματίστηκε και αμέσως έφυγε για το νοσοκομείο να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και είναι καλά. Βέβαια στη σημερινή προπόνηση πιθανότατα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Αρχικά υπήρξε φόβος μήπως είχε χτυπήσει στο μηνίσκο του και είχε πάθει ζημιά ο παίκτης. Ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι όλα καλά και δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό. Ετσι μετά τα αποτελέσματα υπήρξε και μία ανακούφιση στην ομάδα σχετικά με την κατάσταση του έμπειρου μέσου.

Θα φανεί και σήμερα

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω ο Εμβιλά στη σημερινή προπόνηση πιθανότατα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Από τη μία να μην επιβαρυνθεί, αλλά και από την άλλη να δοκιμάσει το πόδι του και να τον τσεκάρει και ο Πέδρο Μαρτίνς.
Διότι οι ημέρες περνούν και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει ποιοι είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το πιθανότερο είναι να μην επηρεάσει τον Γάλλο ο συγκεκριμένος τραυματισμός και να δώσει κανονικά το «παρών» την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για να αγωνιστεί.

Όμως επειδή ακριβώς ιδιαίτερα το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι αρκετά «βαρύ», ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να είναι σίγουρος για τον παίκτη του.
Οπότε στη σημερινή προπόνηση πρόκειται να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Εμβιλά μετά τον τραυματισμό που είχε και τις εξετάσεις που έκανε.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χασάν: Επιβεβαίωσε την επιστροφή του «ήταν δύσκολη περίοδος της ζωής μου» (vid)

Το άρθρο Ολυμπιακός: Λαχτάρα με Εμβιλά στο Ρέντη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα