Ολυμπιακός: Η ώρα του Μπιανκόν – Σημαντική «Ζαριά» για Γιόβετιτς-Σκάρπα

O Ολυμπιακός καλείται να κάνει τη ζωή του εύκολη απέναντι στον Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχεται στο Φάληρο (17:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές απουσίες, οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στην άμυνα. Οι Φρέιρε-Πορόσο είναι εκτός πλάνων, καθώς ακόμα βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας, ενώ ο Ρέτσος είναι τιμωρημένος, μιας και έχει

συμπληρώσει κάρτες.

Επομένως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα ρίξει στη μάχη κόντρα στους Αγρινιώτες για τη Stoiximan Super League  τον Ζουλιάν Μπιανκόν.

Σχεδόν μετά από ένα δίμηνο από τη μέρα που ήρθε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Γάλλος θα κάνει το ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι χαμηλού δείκτη δυσκολίας.

Ιδανικό για να πάρει ρυθμό και να μπει στην εξίσωση της άμυνας.

Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα απέναντι στον Παναιτωλικό

Τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Ισπανό κόουτς, ειδικά στην άμυνα. Ροντινέι, Κίνι, Μπιανκόν και Ντόι θα αποτελούν την τετράδα μπροστά από τον Πασχαλάκη.

Κανονικά θα αγωνιζόταν ο Ορτέγκα, αλλά δεδομένου του ταξιδιού που έκανε από την Αργεντινή, θα προτιμηθεί ο Λατινοαμερικάνος να προφυλαχθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Έσε, για τον οποίο υπάρχει τρελή εξέλιξη, θα είναι ο παρτενέρ του Καμαρά.

Η μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελείται δεδομένα από Φορτούνη – Ποντένσε και αναζητείται ο τρίτος. Φαινομενικά ο Μασούρας έχει προβάδισμα, αλλά ο Σκάρπα πρέπει να δείξει αν μπορεί να προσφέρει.

Επομένως, είναι λογικό να επιλεχθεί.

Στην κορυφή, το ταξίδι του Ελ Κααμπί από το Μαρόκο ήταν κουραστικό και γι’αυτό ο Γιόβετιτς θα πάρει φανέλα βασικού.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για φορ τον Ιανουάριο, με το όνομα του Μπακαμπού να παίζει.

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα