Ολυμπιακός: Η λογική λέει άλλη ομάδα…

Ολυμπιακός: Δεν έχει τελειώσει ακόμη το 2020 και ελπίζουμε να μην μας βρει τίποτε άλλο μέχρι την ολοκλήρωσή του σε αυτές τις δύο ημέρες που απομένουν. Εδώ μέχρι και τη Βίσση με τη Βανδή είδαμε να τα βρίσκουν, μας «γκρέμισαν» όλα τα στερεότυπα που είχαμε μικροί!

Ας αφήσουμε τώρα το χιούμορ στην άκρη και να πάμε στα σοβαρά και στα θέματα που έχει ο Ολυμπιακός. Γύρισαν οι παίκτες τη Δευτέρα στις

προπονήσεις τους για να αρχίσουν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μετά από μία εβδομάδα άδειας που είχαν λόγω των Χριστουγέννων. Ημέρες ξεκούρασης τις οποίες χρειαζόντουσαν αρκετοί παίκτες για να ξεκουραστούν τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μετά απ’ αυτή τη μία εβδομάδα κενού από το ποδόσφαιρο η λογική λέει ότι θα δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό.

Έναν καλύτερο Ολυμπιακό, πιο «φρέσκο» και με μεγαλύτερη όρεξη. Αυτό θα φανεί, ίσως, από το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά στην πορεία θεωρώ ότι θα φανεί ακόμη περισσότερο.

Υπήρχαν παίκτες οι οποίοι ήταν στο όριο εξαιτίας των συνεχόμενων ματς που είχε η ομάδα. Έδωσαν τόσα παιχνίδια χωρίς προετοιμασία αλλά και επί της ουσίας χωρίς καμία μεγάλη διακοπή από τις υποχρεώσεις της προηγούμενης σεζόν. Χρειαζόντουσαν οι παίκτες μία διακοπή και για το μυαλό, να περάσουν ημέρες ξέγνοιαστες χωρίς το άγχος του αποτελέσματος.

Θα δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό γιατί θα είναι όπως αναφέραμε πιο «φρέσκος» αλλά και γιατί γυρνάει και ο Βαλμπουενά. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δίνει άλλη πνοή στην ομάδα και άλλον αέρα. Είναι αυτή η σιγουριά που βγάζει ο Γάλλος όταν είναι μέσα στο γήπεδο. Τα πάντα, βέβαια, θα φανούν στο γήπεδο και εκεί θα δούμε αν όντως επιβεβαιωθεί η παραπάνω εκτίμηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χασάν: Επιβεβαίωσε την επιστροφή του «ήταν δύσκολη περίοδος της ζωής μου» (vid)



Το άρθρο Ολυμπιακός: Η λογική λέει άλλη ομάδα… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα