Ολυμπιακός: Γιατί ανησυχούν για τον Ρέτσο

Ολυμπιακός: Γιατί ανησυχούν για τον Ρέτσο οι ερυθρόλευκοι με φόντο τα δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Γουέστ Χαμ.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος προέρχεται από έναν ελαφρύ τραυματισμό, τράβηγμα, στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκης, το οποίο τον άφησε εκτός στο επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τα Γιάννινα (σ.σ. στο οποίο παιχνίδι των Ιωαννίνων τραυματίστηκε ο Φρέιρε στο ημίχρονο).

Ο Ρέτσος επανήλθε στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τοπόλα στη Σερβία και τώρα, λόγω τραυματισμού του Παντελή Χατζηδιάκου, ο 25χρονος αμυντικός των ερυθρόλευκων ετοιμάζεται να φορέσει φανέλα

βασικού και στα δύο απαιτητικά παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, με Ιρλανδία εκτός την Παρασκευή και με Ολλανδία εντός την Δευτέρα.

Ολυμπιακός: Γιατί ανησυχούν για τον Ρέτσο

Δύο υψηλής έντασης παιχνίδια για την Εθνική Ομάδα, με τον Παναγιώτη Ρετσο να αναμένεται να παίξει βασικός.

Όπως είναι φυσικό, με τον Φρέιρε να μην είναι ακόμα έτοιμος στο 100%, στον Ολυμπιακό μία… ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση που θα γυρίσει ο Παναγιώτης Ρέτσος στο λιμάνι, αφού το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι στις 22 Οκτωβρίου και αμέσως μετά στις 26 αυτό με την Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκης.

Για την ιστορία το επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, στις 29 Οκτωβρίου, είναι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και μετά ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης, για να φύγει σε τέσσερις μέρες για την Αγγλία όπου παίζει με τη Γουεστ Χαμ ενώ επιστρέφει και παίζει σε τρεις μέρες με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Γιατί είναι απίθανο να φύγει ο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Αυτό είπε ο Μαρτίνεθ μόλις έμαθε το ενδιαφέρον από τη Σεβίλη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα