Ολυμπιακός: Έτσι κατέληξε σε Μορ και Καφού

14:21 3/2/2020 - Πηγή: Sportime

Ο Εμρέ Μορ δεν ήταν επιλογή Μαρτίνς (δεν έχει υποχρεωτικό buy-out). Ο Καφού ήταν. Ο Ολυμπιακός «έπαιξε» και ψάχτηκε για σωματότυπο τύπου Ποντένσε για τον διάδοχο του.

Εξ ου και το χτύπημα της πόρτας της Νάπολι για τον Γιουνές. Δεν ήθελε ο ίδιος, δεν προχώρησε. Ο Πορτογάλος προπονητής άλλους είχε στην κορυφή της λίστας του, ωστόσο παρότι είχε έγκαιρα ενημερώσει, κίνηση δεν έγινε παρά μόνο όταν οριστικοποιήθηκε η πώληση του «μίνι».

Και τότε, ήταν

αργά, οπότε ενεργοποιήθηκαν -μοιραία- τα plan b και c. Όσο για το κέντρο Ο Μοχάμεντ Ελνενί, ο Αιγύπτιος χαφ της Μπεσίκτας, ήταν κοινός τόπος και στην κορυφή των επιλογών όλων στους «ερυθρόλευκους». Δεν γίνονταν όμως. Τα λεφτά, ακόμη και με όσα μπήκαν στα ταμεία από την πώληση Ποντένσε, ασύλληπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Χαμόγελα και ικανοποίηση από Μαρτίνς

Μόνο αυτό: αν έρχονταν ο Ελνενί θα γίνονταν – βάσει των απολαβών του στην Τουρκία – ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ του Ολυμπιακού. Αδύνατο. Για τον Κασάμι, ήθελε νύφη και γαμπρός, ο τρελό-πρόεδρος της Σιόν, όμως, δεν έδινε την ευχή του και έτσι προέκυψε ο Καφού (αυτόν και έναν χαφ από Πορτογαλία είχε εισηγηθεί ο Μαρτίνς).

Αλήθεια, πρόκειται για την πλέον οικονομική επιλογή απ’ όσες «έπαιξαν» σοβαρά τον Ιανουάριο, αλλά εφόσον τυγχάνει της έγκρισης του Μαρτίνς και καλείται να παίξει συγκεκριμένο ρόλο (τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν), όλα καλά…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Έτσι κατέληξε σε Μορ και Καφού appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα