Ολυμπιακός: Εκεί θα «χτιστεί» η νέα ομάδα (pics)

Έφυγε ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας, με προορισμό την Πολωνία και συγκεκριμένα το Γκντανσκ. Εκεί όπου η ομάδα του Πειραιά πρόκειται να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το περασμένο Σάββατο το

πρώτο στάδιο και πλέον θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα το Γκντανσκ. Εκεί θα «χτίσει» ο Πέδρο Μαρτίνς την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Σα, Τζολάκης, Στουρνάρας. Αμυντικοί, Μπα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μαρτίνης, Γιάννης Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς. Μέσοι, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Φορτούνης, Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε, Σουντανί, Σουρλής, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης. Επιθετικοί Κάιπερς, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Σολδάνο.

Ο Ολυμπιακός κατά τη διαμονή του στο Γκντανσκ θα είναι στο «Hotel Mistral Sport Gniewino». Μέσα στο οποίο ξενοδοχείο υπάρχει και γήπεδο ποδοσφαίρου. Εκεί θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» τις προπονήσεις τους, ενώ θα δώσουν και τα δύο πρώτα φιλικά. Κόντρα σε Πογκόν και Χάποελ Μπερ Σεβά Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο είχε κάνει στο παρελθόν προετοιμασία η εθνική Ισπανίας. Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, τόσο από τους χώρους του ξενοδοχείου, όσο όμως και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στις οποίες θα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τις επόμενες ημέρες.

The post Ολυμπιακός: Εκεί θα «χτιστεί» η νέα ομάδα (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα