Ξάνθη: Έγινε «Ακρίτας» ο Στέλιος Μαλεζάς!

Στις 15 Ιουνίου η έντυπη έκδοση του Sportime έγραφε τη μεταγραφή του Στέλιου Μαλεζά στην Ξάνθη και τώρα ήρθε και η ανακοίνωση! Οι Ακρίτες επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του Sportime, καθώς ανακοίνωσαν επίσημα τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η Ξάνθη ανακοίνωσε: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει

την επίτευξη συμφωνίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέλιο Μαλεζά».

Ο Στέλιος Μαλεζάς μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, στη δεύτερή του θητεία, πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη. Εκεί όπου μπορεί να γίνει ο ηγέτης της άμυνας, με την εμπειρία που διαθέτει.

Να σημειωθεί πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και από το 2003 μέχρι το 2012. Ενδιάμεσα είχε φύγει ως δανεικός στον Ηρόδοτο τη σεζόν 2004-05. Δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, από το 2012 μέχρι το 2014.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό, όπου και αγωνίστηκε για μία σεζόν. Και το 2015 επέστρεψε, ξανά, στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα που ανακοινώθηκε επίσημα από την Ξάνθη.

Οπότε με τον Μαλεζά οι Ακρίτες προσθέτουν εμπειρία στο ρόστερ τους και ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνάς τους. Μάλιστα ο παίκτης έδωσε το «παρών» και στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, όπου βγήκαν και οι απαραίτητες φωτογραφίες για την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής. Με τον παίκτη να κρατά και τη φανέλα της νέας του ομάδας.

The post Ξάνθη: Έγινε «Ακρίτας» ο Στέλιος Μαλεζάς! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα