Ολυμπιακός: Έδωσε στον Μαρτίνς ό,τι ήθελε

18:56 3/2/2020 - Πηγή: Sportime

Κινήθηκε δυνατά ο Ολυμπιακός τη μεταγραφική περίοδο του Χειμώνα, έτσι ώστε να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Απέκτησαν συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο και ήταν παίκτες σε θέσεις που χρειαζόντουσαν.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Πειραιά προστέθηκαν οι Αχμέντ Χασάν, Καφού και Εμρέ Μορ.

Οι οποίοι επί της ουσίας αντικατέστησαν τους Γκερέρο, Μπενζιά, Ποντένσε αντίστοιχα.

Δείχνοντας έτσι ο Ολυμπιακός τη διάθεσή του να μην αποδυναμωθεί καθόλου τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο και να συνεχίσει δυνατά για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Στην αποστολή για Λαμία Καφού και Μορ

Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερωμένος για τις αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ, ζήτησε να καλυφτούν τα κενά. Έφτιαξε τη δική του λίστα και η διοίκηση προχώρησε όπως έπρεπε για να καλύψει τα «θέλω» του προπονητή της ομάδας.

Τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους γνώριζε από πριν ο Πέδρο Μαρτίνς και ήταν μέσα στα δικά του «θέλω». Άλλωστε με τον Αχμέντ Χασάν, ιδιαίτερα, έχει συνεργαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Μία στη Ρίο Άβε και μία πέρσι στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πήρε ό,τι του ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες του ρόστερ και να προχωρήσει όπως πρέπει η ομάδα.

Περιμένοντας ο Πορτογάλος κόουτς να δικαιωθεί για τις επιλογές του, βλέποντας στη συνέχεια τους Μορ, Χασάν, Καφού να βοηθούν ουσιαστικά τους «ερυθρόλευκους».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Έδωσε στον Μαρτίνς ό,τι ήθελε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα