Ολυμπιακός-διαρκείας: Ξεπέρασαν τις 20.000!

Ολυμπιακός-διαρκείας: Είναι τρομερή η δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για να κλείσουν μία θέση στο Καραϊσκάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία δίψα η οποία αποδεικνύεται με πράξεις από τον λαό των «ερυθρόλευκων»!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έσπασε και το… φράγμα των 20.000 εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα

σεζόν! Πάνω από 20.000 κάρτες διαρκείας έχουν «φύγει» μέχρι τώρα και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Λίγο παραπάνω από έναν μήνα είναι που έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός την κυκλοφορία τους.

Και μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα πάνω από 20.000 κόσμος έχει κλείσει θέση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένας ρυθμός αν μη τι άλλο τρομερός για τα τωρινά δεδομένα, ο οποίος όμως από την άλλη δείχνει και πολλά. Τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα, αλλά και την «τρέλα» που έχουν για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Μάλιστα στην ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως σε 11 θύρες έχουν δοθεί όλα τα εισιτήρια διαρκείας. Και ο λόγος για τις θύρες 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 17, 19, 20 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός-διαρκείας: Όσον αφορά για τα διαρκείας που έχουν μείνει για να έρθει το sold out είναι πλέον λιγότερα από 1.000! Τα οποία θα είναι διαθέσιμα ξανά από τη Δευτέρα στο Καραϊσκάκη τις ώρες 10:00 με 18:00. Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προμηθευτεί διαρκείας και όλο το 24ωρο μέσω του ίντερνετ και της ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ να σημειωθεί πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και για το προσεχές φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μέχρι στιγμής έχουν «φύγει» 5.000 εισιτήρια και μαζί με τα διαρκείας μιλάμε για πάνω από 25.000 κόσμο μέσα στο καλοκαίρι!

Εκτός από το ίντερνετ, όπου είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο, τα εισιτήρια του φιλικού της Τρίτης θα είναι προς πώληση ξανά από τη Δευτέρα στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη έξω από τη θύρα 25.

The post Ολυμπιακός-διαρκείας: Ξεπέρασαν τις 20.000! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα