Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Σεμέδο με Λαμία και ΑΕΛ

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή.

Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει διψήφιο αριθμό διαφοράς από τις υπόλοιπες ομάδες της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα τρία ματς έχουν μείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League

1.

Μετά ακολουθούν οι αγώνες της διαδικασίας των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα ο Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στο Βόλο θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο. Δεν θα ισχύει όμως το ίδιο και στα δύο επόμενα ματς με Λαμία (7/03) και ΑΕΛ (14/03).

Αυτό γιατί ο Πορτογάλος αμυντικός στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη (1-1), συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στη Super League 1. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να λείψει από δύο αγώνες του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην τον έχει στη διάθεσή του στα δύο ματς με Λαμία και ΑΕΛ, έτσι ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Άλλωστε μέχρι τότε και ο Παπασταθόπουλος θα είναι 100% έτοιμος έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον ώμο του, από τον αγώνα με τον Άρη. Όπως παράλληλα είναι πολύ πιθανό να έχει επιστρέψει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί αυτό το διάστημα.

Ολυμπιακός: Μίστερ, παραδίδεις μαθήματα

Χασάν: Δύναμη ψυχής, ο θάνατος του πατέρα του, ο κορονοϊός και το «θέμα» με την καρδιά (vids)

Το άρθρο Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Σεμέδο με Λαμία και ΑΕΛ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα