Ολυμπιακός: Μπάχαλο με Κορδόν – Τι γράφουν οι Ισπανοί – Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Ολυμπιακός: Μπάχαλο με Κορδόν καθώς αλλιώς τα γράφουν οι Ισπανοί και άλλα θέλει το ρεπορτάζ.

Ο Αντόνιο Κορδόν με το Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ήρθαν το καλοκαίρι για να χτίσουν μαζί τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού.

Πολλές οι μεταγραφικές κινήσεις του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος πέρασε μια διαφορετική λογική στον Ολυμπιακό,

θέτοντας τις βάσεις να τον μετατρέψει σε selling club.

Ο 21χρονος Σαντιάγκο Έσε και ο 24χρονος Φρανσίσκο Ορτέγκα ήταν οι καλοκαιρινές μεταγραφές στις οποίες επέμεινε περισσότερο απ’ όλες ο Κορδόν. Ο λόγος ότι οι νεαροί Αργεντίνοι ανταποκρίνονταν στα κριτήρια του Ισπανού, ώστε να εξελιχθούν σε πρότζεκτ για τους ερυθρόλευκους, να αποκτήσουν χρηματιστηριακή αξία και να πωληθούν στην πορεία.

Όμως, λίγους μήνες αργότερα, τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (2-4) και με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (5-0) οδήγησαν τους ερυθρόλευκους στην απόφαση να απομακρυνθεί από τον πάγκο των ερυθρόλευκων ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Προπονητής τον οποίο έφερε στον Ολυμπιακό ο Αντόνιο Κορδόν.

Ολυμπιακός: Μπάχαλο με Κορδόν – Τι γράφουν οι Ισπανοί – Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Το ρεπορτάζ ήθελε (σ.σ. και θέλει) τον Αντόνιο Κορδόν, λόγω προσωπικών προβλημάτων να απαιτείται να μένει περισσότερο καιρό στην Ισπανία, ενώ στην καθημερινότητα του Ρέντη βρίσκονταν (σ.σ. και βρίσκεται) το δεξί του χέρι Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο Πέδρο Άλβες, η οποία έγινε γνωστή από πορτογαλικά ΜΜΕ μπέρδεψε τα πράγματα αναφορικά με τον ρόλο του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό.

Θα μπορούσε να έχει δύο αθλητικούς διευθυντές ο Ολυμπιακός; Καθώς και ο Αντόνιο Κορδόν και ο Πέδρο Άλβες εμφανίζονταν να έχουν το ίδιο job description;

Οι Ισπανοί, με το άκουσμα της αποχώρησης του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για «απόλυση πακέτο» των Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Ισχύει όμως κάτι τέτοιο;

Το ρεπορτάζ θέλει τον Αντόνιο Κορδόν να είναι σε πλήρη επικοινωνία με τον Πέδρο Άλβες και να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο σε όλες τις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός, Νοτιγχαμ Φόρεστ, Ρίο Άβε).

Το είπε και ο Πέδρο Άλβες στην συνέντευξη τύπου κατά την παρουσία του, πως όλες οι κινήσεις έγιναν και θα γίνουν σε πλήρη συνεννόηση με τον Ναβάρο, δεξί χέρι του Κορδόν, με τον οποίο ο Άλβες ήταν μαζί στην Μπράγκα.

Παραμένει λοιπόν ο Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό, με στόχο την υλοποίηση του μακροπρογραμματισμού, όπως είχε αναφέρει ήδη από την πρώτη μέρα της παρουσίασής του από τον Ολυμπιακό. Τι είχε πει τότε; Πως στην παρούσα φάση, προτεραιότητα είναι ο Ολυμπιακός. «Παρούσα φάση» είχε αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αναβαθμίζεται ο Κορδόν στις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη λέει η As

Ολυμπιακός: Χαμός με Ντιέγκο Μαρτίνεθ μόλις υπέγραψε την απόλυση από τον Ολυμπιακό

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα