MotoGP: Η ομάδα NASCAR, Trackhouse Racing αντικαθιστά τηνRNF Aprilia το 2024

Η Trackhouse Racing έρχεται στο MotoGP με την Aprilia!

MotoGP Trackhouse Racing: Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της RNF από το πρωτάθλημα του 2024, είναι η αμερικανική ομάδα Trackhouse Racing, μια ομάδα που είναι συνήθως παρούσα στο NASCAR, που θα πάρει τη θέση της στο MotoGP με την Aprilia.

Ένα νέο στάβλο και μια μεγάλη

έκπληξη! Η ομάδα Trackhouse Racing θα κάνει το ντεμπούτο της στο MotoGP το 2024 με την Aprilia. Η αμερικανική ομάδα, με έδρα το Νάσβιλ, ανακτά τη θέση που έμεινε κενή μετά τον αποκλεισμό της ομάδας CryptoData – RNF από το πρωτάθλημα λόγω «επανειλημμένων παραβάσεων και παραβιάσεων της Συμφωνίας Συμμετοχής που επηρεάζουν τη δημόσια εικόνα του MotoGP» .

Το Trackhouse Racing είναι ένα όνομα γνωστό στους οπαδούς του… NASCAR , αφού η ομάδα του Justin Marks είναι μια από τις πιο υποσχόμενες και επιτυχημένες ομάδες στον κλάδο τις τελευταίες σεζόν. Αγωνίστηκε κυρίως με τους Kimi Räikkönen και Shane van Gisbergen αυτή τη σεζόν στο αμερικανικό πρωτάθλημα, μέσω του προγράμματος PROJECT91. Η αμερικανική δομή αλλάζει ριζικά το σύμπαν της με το MotoGP, σε συνεργασία με την Aprilia και τον όμιλο Piaggio.

Μια « μνημειώδης στιγμή» για το Trackhouse Racing

MotoGP 2024 Trackhouse Racing: Η νεοσύστατη ομάδα θα διευθύνεται από την Trackhouse Entertainment Group από το Nashville του Τενεσί, αλλά θα λειτουργεί εκτός Noale της Ιταλίας. Μια πιο ολοκληρωμένη ομαδική παρουσίαση που θα αποκαλύπτει τους οδηγούς, τους εμπορικούς εταίρους και τη ζωντανή εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί αργότερα. Η Trackhouse Racing θα είναι η μόνη αμερικανική ομάδα στην κατηγορία MotoGP το 2024.

«Αυτή είναι μια μνημειώδης στιγμή για το Trackhouse Entertainment Group », δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Τζάστιν Μαρκς. Από την πρώτη μέρα, το ήθος του Trackhouse ήταν να εργάζεται, να έχει όραμα και να αναπτύσσει τον ενθουσιασμό και το πάθος για να χτίσει μια από τις πιο πολύτιμες εταιρείες ψυχαγωγίας powersports στον κόσμο. Η είσοδός μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP είναι ένα νέο βήμα στην υλοποίηση αυτού του οράματος. »

«Πιστεύουμε ότι το MotoGP βρίσκεται σε τέλεια θέση για τεράστια ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και διεθνώς », συνέχισε. Διαθέτει όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να συνεχίσει την άνοδό του: ένα συναρπαστικό προϊόν on-track, φιλόδοξα αστέρια, μια ασυναγώνιστη εμπειρία θαυμαστών και συνεργατών και ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον. »

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ – Το RS-GP στα χρώματα του Trackhouse Racing

MotoGP 2024 Trackhouse Racing: Ανακαλύψτε σε εικόνες το RS-GP στα χρώματα της Trackhouse Racing που αποφάσισε να υιοθετήσει η ομώνυμη ομάδα κατά την τελετή παρουσίασής της.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, η ομάδα Trackhouse Racing θα κάνει το ντεμπούτο της στο MotoGP το 2024 με την Aprilia, ανακτώντας τη θέση που έμεινε κενή μετά τον αποκλεισμό της ομάδας CryptoData – RNF από το πρωτάθλημα .

Το RS-GP στα χρώματα του Trackhouse Racing

 «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε το Trackhouse στην οικογένεια», σχολιάζει ο Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing. Αυτό που κατάφεραν να χτίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στη NASCAR είναι μια εξαιρετική επαγγελματική κάρτα, η οποία προβλέπει τις δυνατότητες αυτής της συνεργασίας. Όλα χάρη στον Justin Marks και την ομάδα του.

Ήμασταν γρήγορα σε συγχρονισμό, τόσο όσον αφορά τις τεχνικές φιλοδοξίες όσο και τις εξελίξεις στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία σε μια αγορά τόσο σημαντική όσο αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών, συνεχίζει. Η δέσμευσή μας θα αυξηθεί σημαντικά, μια ευθύνη που αναλαμβάνουμε με χαρά γιατί, είμαι σίγουρος, θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο».

Τα νέα που περίμεναν αφού το τελευταίο στάδιο του MotoGP, που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στη Βαλένθια, έγινε πραγματικότητα αυτήν την Τρίτη. Η ομάδα Trackhouse Racing, στο NASCAR από το 2021 και η οποία έστω και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει επιτύχει μεγάλη συνάφεια, θα αγωνιστεί στο MotoGP το 2024 ως δορυφορική ομάδα της Aprilia.

Οι Βορειοαμερικανοί θα πάρουν τη θέση της RNF Aprilia, η οποία αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα μετά το τελευταίο GP της σεζόν για «επανειλημμένες παραβάσεις», οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν ότι ο μάνατζέρ της, η εταιρεία Cryptodata, δεν πλήρωσε όσα χρωστούσε. το πρωτάθλημα για χορηγό το φετινό GP της Αυστρίας.

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση της ομάδας, το δίδυμο των οδηγών θα παραμείνει το ίδιο, με τον Ισπανό Ραούλ Φερνάντες και τον Πορτογάλο Μιγκέλ Ολιβέιρα. Και οι δύο έχουν απευθείας συμβόλαια με την Aprilia.

Η ομάδα παρουσίασε μια μοτοσυκλέτα βαμμένη στα χρώματα των Ηνωμένων Πολιτειών προς τιμήν του πρωταθλητή του 2006 Nicky Hayden, ο οποίος πέθανε το 2017 σε τροχαίο ατύχημα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα