Ολυμπιακός-Άρης: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Ολυμπιακός-Άρης: Έγιναν γνωστές οι 11άδες με τις οποίες θα κατεβάσουν τις ομάδες τους Πέδρο Μαρτίνς και Άκης Μάντζιος για το ματς των 19:30 (NS1 HD).

Ολυμπιακός-Άρης: Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τους Πειραιώτες με 3-4-3 και συγκεκριμένα: Σα, Χολέμπας, Μπα, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Αναλυτικότερα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, αμυντική τριάδα οι Χολέμπας, Μπα και Παπασταθόπουλος (από αριστερά προς τα δεξιά), στο κέντρο Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Λαλά (από αριστερά προς τα δεξιά) και στην

επίθεση Μπρούμα αριστερά, Μασούρας δεξιά και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Σίλβα, Ανδρούτσος, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει τον Άρη με 4-2-3-1 και τους: Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήση, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπρούνο και Μαντσίνι.

Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, Σάκιτς και Σούντγκρεν στα άκρα, με τους Ρόουζ και Δεληζήση κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα αμυντικά χαφ οι Τζέγκο και Σάσα στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Γκάμα, αριστερά ο Μπρούνο δεξιά και ο Μπερτόγλιο  πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαντσίνι.

Στον πάγκο του Άρη: Σιαμπάνης, Μαρτίνης, Μάνος, Ματέο Γκαρσία, Μαρμαρίδης, Σενγκέργκης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Ιωάννου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (45) (@olympiacosfc)

Το άρθρο Ολυμπιακός-Άρης: Οι 11άδες της αναμέτρησης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα