Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3: Τρίτωσε το κακό για τους Ροδίτες! (vids)

Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3: Τρίτη ήττα σε μια εβδομάδα για τον Διαγόρα. Μετά τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ιωνικό, «θύτρια» και η Δόξα Δράμας.

Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3: Διαβολοβδομάδα για τους Ροδίτες. Τρίτη ήττα στη σειρά, δεύτερη στη Ρόδο, με τους Δραμινούς να κάνουν… βόλτα στο σμαραγδένιο νησί. Από το πρώτο ημίχρονο είχε τελιώσει το παιχνίδι, με τους «Μαυραετούς» να πετυχαίνουν δύο γκολ και να έχουν και δύο δοκάρια!

Ο Μαυριάς τα’ βαζε, ο Πινδώνης τα’ «σπαγε»! Στο 9′ με εύστοχο πέναλτι (χέρι Κοντοχρήστου),

ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων ανοίγει το σκορ και στο 36′ με μονοκόμματο μετά από σέντρα του Παπαργυρίου, διπλασιάζει τόσο τα δικά του γκολ, όσο και της ομάδας του.

Το 0-2 παραμένει στα πρώτα 45 λεπτά. Ας όψονται τα δοκάρια. Και συγκεκριμένα το οριζόντιο. Δύο φορές το «σημάδεψε» ο Πινδώνης, στο 40′ και στο 44′!

Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να… γείρει το γήπεδο, οι γηπεδούχοι παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και με τον Κονέ στο 65′ μειώνουν σε 2-1.

Ο Ιβοριανός επιθετικός… αποπειράθηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά πέντε λεπτά αργότερα, αλλά η δεύτερη «μονομαχία» με τον Στεφανάκο, ανέδειξε νικητή τον τερματοφύλακα των Δραμινών.

Το 2-2 δεν έγινε ποτέ, έγινε όμως το 1-3! Στο 79′ μπήκε στο γήπεδο ο Φυτόπουλος αντί του Κουτσιανικούλη και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έβαλε και τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μασούρας, Αθανασίου, Κοντοχρήστος (63′ Μανωλάκης), Ντοριβάλ, Λινάρδος (63′ Νάτσης), Μπαστακός (51′ Σμυρλής), Αλάεθ (75′ Δημήτρουλας), Κάκκο (51′ Τσιαντούλας), Κονέ.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Μαρινάκης (65′ Τάσιος), Παπαργυρίου, Μαυριάς (90′ Μπελεβώνης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (79′ Φυτόπουλος), Άντερσον, Πινδώνης (90′ Παπαϊωάννου), Χάμοντ, Μπαράνκο (65′ Σαμπανίδης).

Tα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης 0-1 (71′ Μαραθωνίτης)

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-0 (52′ Γιούσης)

Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-2 (65′ Κονέ – 9′, 36′ Μαυριάς)

Χανιά – Ξάνθη (14.45)

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Ιωνικός (14.45)

Λεβαδειακός – Τρίκαλα (14.45)

Το άρθρο Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3: Τρίτωσε το κακό για τους Ροδίτες! (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα