Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρίμα! Να μην τελειώσει ένα από τα καλύτερα ντέρμπι!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι με θέαμα. Με γκολ. Με ωραίο ποδόσφαιρο. Με διάθεση και από τις δύο ομάδες να παίξουν μπάλα και να μην σταθούν στα όποια διαιτητικά λάθη, αν και είχαν λόγους. Κρίμα να μην τελειώσει!

Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα ήταν σίγουρα από τα ντέρμπι που θα θυμόμασταν. Σπανίως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στα μεγάλα ματς, θέαμα αντάξιο του επιπέδου των δύο ομάδων.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, και μπαλίτσα έπαιξαν και συγκινήσεις προσέφεραν και διάθεση να βοηθήσουν να γίνει το τέλειο ματς είχαν, παρά τα όποια διαιτητικά λάθη. Λόγους είχαν και οι δύο.

Ο Ολυμπιακός για το γκολ του Βαγιαννίδη και ο Παναθηναϊκός για το μαρκάρισμα του Ντόη στον Τζούρισιτς. Ουδείς εντός και εκτός γηπέδου (και αναφερόμαστε στις ΠΑΕ) στάθηκε ή πιάστηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις του Μαρέσκα που έκανε λαθάκια.

Κι όμως ένα ντέρμπι που είχε όλα τα θετικά και τις προϋποθέσεις να μνημονεύεται μήνες ή και χρόνια δεν τελείωσε ποτέ.

Μπαλίτσα για 50 λεπτά είδαμε και ουδείς, είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός ικανοποιήθηκε με την τροπή που πήρε το ματς. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στα γήπεδα και όχι στα δικαστικά έδρανα ή οπουδήποτε αλλού. Ειδικά τέτοια παιχνίδια που μέχρι το σημείο της διακοπής εξέπληξαν και τους πλέον ρομαντικούς του αθλήματος!

Αλαφούζος και Μαρινάκης ως διοικητικοί ηγέτες των δύο κλαμπ, είχαν και την έδειξαν την καλή τους διάθεση, μέχρι την κροτίδα που πέταξε ο «φωστήρας». Όταν ο Ολυμπιακός έχει ισοφαρίσει, έχει το μομέντουμ, κάνει αυτό που κάνει, τι άλλο μπορεί να είναι; Πολλά, αλλά οκ, πάμε παρακάτω.

Και ξαφνικά εκεί που είσαι έτοιμος να φτάσεις στην κορύφωση με αυτό που βλέπεις, χάνεται η εικόνα και βλέπεις μαγνητοσκόπηση γκολ από το Champions League. Ε, τσόντα στο ραδιόφωνο δεν γίνεται ρε αδερφέ! Δεν έχει γούστο πως να το κάνουμε!

Και να συνεχιστεί το παιχνίδι, που είναι και το πιθανότερο όπως έγραψε το Sportime, βάσει των όσων έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα, δεν θα είναι το ίδιο. Κρίμα! Πραγματικά κρίμα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα