Η κατάταξη MotoGP 2023 μετά το Grand Prix Αυστραλίας

Grand Prix Αυστραλίας: Μετά το βροχερό πέρασμα του MotoGP στην Αυστραλία, ο Francesco Bagnaia οδηγεί το πρωτάθλημα οδηγών με περιθώριο που γίνεται άνετο.

Αν το πάρτι τελείωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο στην Αυστραλία, αφού το Sprint μεταφέρθηκε και στη συνέχεια ακυρώθηκε την Κυριακή, κάποιοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το μοναδικό γεγονός του Σαββατοκύριακου για να αυξήσουν τον αριθμό τους στην κατάταξη των Οδηγών.

Ο Francesco Bagnaia είναι αναμφίβολα αυτός που πραγματοποίησε

την καλύτερη επέμβαση στην πίστα του Phillip Island, όταν γνωρίζουμε πόσο πολύτιμη είναι κάθε μονάδα στον αγώνα του με τον Jorge Martin για το πρωτάθλημα. Συγκεντρώνοντας εννέα περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό του, ο Ιταλός αυξάνει το προβάδισμά του σε 27 μήκη έναντι του οδηγού της Pramac.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΑυστραλιανό MotoGP: Αλλαγή ημέρας λόγω κακοκαιρίας και αποτελέσματαF1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριοCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσεις

Ο Marco Bezzecchi συνεχίζει να χάνει έδαφος στους δύο πρώτους στην τρίτη θέση, και τώρα βρίσκεται 73 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η νίκη του Johann Zarco (187 πόντους) του επιτρέπει να επιστρέψει σιγά σιγά στον Brad Binder, ο Γάλλος μπορεί ακόμα να πιστεύει στην τέταρτη θέση του αναβάτη KTM ενώ 37 βαθμοί τον χωρίζουν τέσσερα Σαββατοκύριακα από το τέλος της σεζόν.

Να είστε προσεκτικοί όμως με τους Aleix Espargaro (185 pts) και Maverick Vinales (170 pts) των οποίων η πρόσφατη μορφή Aprilia τους τοποθετεί ως σοβαρούς αντιπάλους της καταγωγής των Καννών.

Ο Luca Marini (148 πόντους – 8ος), ο Jack Miller (144 pts – 9ος) και ο Fabio Quartararo (134 pts – 10ος) συμπληρώνουν ένα top 10 όπου οι διαφορές δεν αλλάζουν πολύ.

Κατάταξη οδηγών MotoGP Grand Prix Αυστραλίας 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1 USA GP Η Red Bull δίνει φτερά και γίνεται ViralF1: Τζορτζ Ράσελ Η FIA έχει χάσει το έλεγχο! Πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ σε ενα οδηγό;Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες – Αποτελέσματα21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα