Ολυμπιακός – Άρης 3-1: Το τελείωσε από… ημίχρονο! (vids)

Εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση η νίκη για τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ολυμπιακός – Άρης: Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν με , τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε από τα πρώτα 45 λεπτά

της αναμέτρησης να προηγηθεί με 3-0, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε μέσα σε 10 λεπτά!

Οπότε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αυτό που προσπάθησε να κάνει ήταν να βγάλει ένα καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός – Άρης: Μέσα σε 10 λεπτά!

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είχε διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και να βγει μπροστά. Είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βρει κενούς διαδρόμους.

Από την άλλη ο Άρης ήταν η ομάδα που άρχισε να πατάει καλύτερο στο γήπεδο περίπου από το πρώτο τέταρτο και μετά. Όταν άρχισε να κρατάει μπάλα στα πόδια του και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Άρης: Και συνθήματα στο Καραϊσκάκη (vid)

Αυτά όμως μέχρι να γίνουν τα λάθη στην άμυνα των φιλοξενούμενων, τα οποία και εκμεταλλεύτηκε αμέσως ο Ολυμπιακός. Δεν αφήνει τέτοια λάθη ανεκμετάλλευτα ο Ολυμπιακός και φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 27′ ο Δεληζήσης έχασε την μπάλα από την πίεση του Καμαρά. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» άλλαξε με τον Βαλμπουενά και με πλασέ έκανε το 1-0 στο ματς!

Αμέσως ένα λεπτό μετά έγινε και το 2-0! Επίσης από λάθος του Άρη. Έκαναν τη σέντρα οι Θεσσαλονικείς, γύρισαν την μπάλα πίσω, εκεί όπου ο Μασούρας έκλεψε. Η μπάλα κατέληξε στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να κάνει την ασίστ στον Καμαρά για το 2-0!

Ο Άρης μετά τα συνεχόμενα λάθη όπως ήταν λογικό έμοιαζε χαμένος μέσα στο γήπεδο.

Έτσι ήρθε και το 3-0 στο ματς!

Στο 38′, ήταν η σειρά του Μασούρα να χριστεί σκόρερ, αλλά ο Καμαρά είχε και πάλι ανάμιξη στο γκολ! Ήταν αυτός ο οποίος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μασούρας πλάσαρε τον Κουέστα.

Τυπική διαδικασία…

Το δεύτερο ημίχρονο μετά από το 3-0 του Ολυμπιακού, από τα πρώτα 45 λεπτά, ήταν ουσιαστικά μία τυπική διαδικασία. Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν ρυθμό, αφού δεν χρειάστηκε να αγχωθούν από τη στιγμή που είχαν το πάνω χέρι.

Από την άλλη ο Άρης προσπάθησε να κάνει κάτι καλύτερο απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο και τα κατάφερε. Έβγαλε ένα καλύτερο πρόσωπο και απείλησε τον Ολυμπιακό.

Είχε και δοκάρι με τον Λάρσον στο 57′, ενώ σκόραρε και για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 με τον Ιντέγε στο 64′.

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε σημειώσει ένα ακόμη γκολ. Όταν ο Φορτούνης κέρδισε το πέναλτι στο 81′. Η εκτέλεση έγινε στο 84′, από τον Φορτούνη, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε και κράτησε το 3-1!

Θυμηθείτε ΕΔΩ τη live ενημέρωση του αγώνα, από το sportime.gr.

MVP: Αδιαμφισβήτητα ήταν ο Μαντί Καμαρά. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο τελείωσε ο τίτλος του MVP στο ματς. Μέσα σε 10 λεπτά στο πρώτο μέρος σημείωσε 2 γκολ και έβγαλε 1 ασίστ!

UP: Ο Γιώργος Μασούρας ήταν καλός στο ματς. Κυνήγησε τις φάσεις, μάρκαρε και κατάφερε να σκοράρει στο ματς μετά από ασίστ του Καμαρά, για το 3-0 του αγώνα.

DOWN: Γενικά όλη η άμυνα του Άρη ήταν σε κακή ημέρα. Τα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού προήλθαν από παιδικά λάθη των φιλοξενούμενων έξω από την περιοχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Μανούχος. Και στη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Φορτόυνη, συμβουλεύτηκε το VAR και δεν έμεινε στη λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού του.

ΓΚΟΛ: 27′, 28′ Καμαρά, 38′ Μασούρας – 64′ Ιντέγε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 72′ Σισέ – 54′ Βέλεθ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (52′ Καφού), Καμαρά, Μασούρας (77′ Λοβέρα), Βαλμπουενά (52′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (52′ Χασάν).

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Βελέθ, Δεληζήσης (45+2′ λ.τρ. Σόουζα), Ρόουζ, Ματίγια, Λάρσον (76′ Τόνσο), Γκάμα (76′ Μπα), Σάσα, Φετφατζίδης (46′ Μαντσίνι), Ιντέγε.

Το άρθρο Ολυμπιακός – Άρης 3-1: Το τελείωσε από… ημίχρονο! (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα