Οι οπαδοί δηλώνουν «η σεζόν τελείωσε» μετά από όσα έκανε στην F1 ο Max Verstappen στο Μπαχρέιν

F1 Max Verstappen : Η κυριαρχία του τρόμου του Max Verstappen στη Formula 1 δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης καθώς ο τρεις φορές πρωταθλητής φαινόταν επιβλητικός στις δοκιμές πριν από τη σεζόν

Ο Max Verstappen φαινόταν τόσο κυρίαρχος όσο ποτέ στην προετοιμασία της Formula 1 – αφήνοντας τους θαυμαστές να δηλώσουν ήδη ότι έχει τελειώσει τη νέα

σεζόν.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν σε επιβλητική φόρμα στις δοκιμές προετοιμασίας της σεζόν την Τετάρτη (21 Φεβρουαρίου), καθώς τερμάτισε πάνω από ένα δευτερόλεπτο γρηγορότερα από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του. Ο 26χρονος πέτυχε χρόνο 1.31.344, ο οποίος ήταν 1,14 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Lando Norris της McLaren στη δεύτερη θέση.

Στην τρίτη θέση ήταν ο Carlos Sainz της Ferrari, ο οποίος τερμάτισε 0,1 δευτερόλεπτα πίσω από τον Βρετανό, αλλά ήταν ο Verstappen που έκλεψε τα πρωτοσέλιδα στο νέο μονοθέσιο RB20 που φαινόταν τρομακτικά γρήγορο στο Μπαχρέιν ενόψει του πρώτου Grand Prix της σεζόν στις 2 Μαρτίου.

F1 Max Verstappen : Ο Ολλανδός σημείωσε για άλλη μια φορά το υπόλοιπο του γηπέδου με τη Red Bull να ελπίζει να συνεχίσει την αριστεία τους μετά την πιο κυρίαρχη σεζόν στην ιστορία της F1 πέρυσι, στην οποία κέρδισαν 21 αγώνες, με τον Verstappen να κερδίζει 19 από αυτές τις νίκες.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Το νέο αυτοκίνητο RB20 – το πνευματικό τέκνο του τεχνικού διευθυντή της Red Bull, Adrian Newey – έχει χαρακτηριστεί από την αγωνιστική ομάδα ως «εξέλιξη» του περσινού μοντέλου.

Θα συνεχίσει ο Max Verstappen την κυριαρχία του στη Formula 1 αυτή τη σεζόν; Πείτε μας τις σκέψεις σας 

Ο Verstappen συμπλήρωσε 143 γύρους στη συνεδρία της Τετάρτης και, όταν σημείωνε τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, ένα αξιοσημείωτο χαμόγελο στο πρόσωπο του μηχανικού του αγώνα Giampiero Lambiase καταγράφηκε από τις κάμερες που θα μπορούσαν να προτείνουν μια μακρά σεζόν για οποιαδήποτε ομάδα που δεν ονομάζεται Red Bull.

F1 Max Verstappen :  Ο γρήγορος ρυθμός του έκανε μερικούς οπαδούς της F1 να πουν τη γνώμη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν χρήστη X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) να γράφει με απογοήτευση: “Η σεζόν τελείωσε” ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Φτου. Άλλο ένα πύραυλο Newey”.

Ο Adrian Newey φαίνεται να έχει κάνει τα μαγικά του στο νέο μονοθέσιο RB20 

Ένας τρίτος πρότεινε ότι η νέα σεζόν δεν θα είναι τίποτα άλλο από την κυριαρχία της Red Bull, καθώς είπαν: “Μπορεί να δώσουμε στον Max το τρόπαιο του πρωταθλήματος τώρα”, ενώ ο τέταρτος έγραψε θυμωμένα: “Σκοτώνουν μόνοι τους το άθλημα”.

Ήδη ένας θρύλος στη F1, ο Verstappen θα ελπίζει να προσθέσει στην ολοένα αυξανόμενη κληρονομιά του καθώς μπορεί να γίνει ο πρώτος οδηγός μετά τον Sebastian Vettel που κατακτά τέσσερα συνεχόμενα παγκόσμια πρωταθλήματα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα