ΟΦΗ: Συνάντηση κορυφής την Τετάρτη

Η μία μετά την άλλη οι ομάδες είναι αναγκασμένες να αρχίσουν να διαμορφώνουν ένα πλάνο για το πώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες τους. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, άλλωστε, άναψε το «πράσινο φως».

Στον ΟΦΗ το πρώτο βήμα είναι μία συνάντηση κορυφής την Τετάρτη (6/5). Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (Γιάννης Σαμαράς, Νίκος Νιόπλιας, συν το τεχνικό τιμ

και το ιατρικό τιμ) θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο (όσοι έχουν φύγει) τότε και θα συναντηθούν προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις. Εννοείται ότι ήδη υπάρχει ένα πλάνο, αλλά προς το παρόν αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω.

Στη συνέχεια θα γίνουν κανονικά όλες οι διαδικασίες, όπως συμβαίνει στην έναρξη μιας καλοκαιρινής προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του ΟΦΗ θα περάσουν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Επιπλέον, θα γίνει ό,τι ακόμη προβλέπεται από τους ειδικούς προκειμένου να μπορούν στη συνέχεια να διεξάγονται προπονήσεις σε 6-8 άτομα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Νίκος Κοροβέσης @nikos_korovesis μένει στο σπίτι και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους όσοι φροντίζουν για την δική μας υγεία και ασφάλεια. #oficrete #oficretefc #ofifc #menoumespiti #stayhome #staysafe @minoanlines

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 30 Απρ, 2020 στις 4:51 πμ PDT

The post ΟΦΗ: Συνάντηση κορυφής την Τετάρτη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα